Μητροπολίτης Γ.Ο.Χ. Θεσσαλονίκης κ.κ. Χρυσόστομος Μητρόπουλος: Ένας Άξιος και Ακούραστος Ιεράρχης !

0
Αφιέρωμα στον Παναγιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Χρυσόστομο Μητρόπουλο.
Τον Ιεράρχη που παρά την ηλικία του περιτρέχει νυχθημερόν όλη την Ελλάδα προς εξυπηρέτηση του μικρού αλλά Ορθόδοξου πληρώματος που ανήκει στη Γνήσια Ορθόδοξη Εκκλησία του Θεού.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 22, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μητροπολίτης Γ.Ο.Χ. Θεσσαλονίκης κ.κ. Χρυσόστομος Μητρόπουλος: Ένας Άξιος και Ακούραστος Ιεράρχης !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator