Βρέθηκε ζωντανός βάτραχος σε συσκευασμένη σαλάτα του ΑΒ Βασιλόπουλος

0



Πρωτοφανές περιστατικό σε κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος.

Φωτογραφία που τράβηξε ένας καταναλωτής που βρέθηκε σε κατάστημα της εν λόγω φίρμας,  απαθανάτισε με το κινητό του έναν ολόκληρο βάτραχο σε μια σφραγισμένη σαλάτα στο ράφι.

Η φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου ενώ η επιχείρηση έχει επιβεβαιώνει το γεγονός ότι συνέβη σε κατάστημά της και παράλληλα έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για το συμβάν.

Όπως αναφέρει σε σχόλιο της στο Facebook η εταιρεία:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το συμβάν όντως συνέβη σε κατάστημά μας και έχει μπει στη διαδικασία Red Bag (διαδικασία ποιοτικού ελέγχου προϊόντων). Ο προμηθευτής μας έχει ενημερωθεί σχετικά με το γεγονός και έχει λάβει ήδη τις κατάλληλες ενέργειες και έχει δεσμευτεί ώστε να μην ξανασυμβεί αντίστοιχο γεγονός στο μέλλον. Ως ΑΒ παρακολουθούμε στενά το θέμα με στόχο να διασφαλίζουμε κάθε μέρα την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων μας.




ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 10, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βρέθηκε ζωντανός βάτραχος σε συσκευασμένη σαλάτα του ΑΒ Βασιλόπουλος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator