Πρωτιές κύπελλα και μετάλλια για τα παιδιά του "Αργοναύτη" στο Παράλιο Άστρος

0
Ο Βαγγέλης Στυφούγιας πρώτος με 7 στα 7 , ο Αναστάσης Λέκκας και ο Στέλιος Αλεπουδέας με 5,5 βαθμούς την τρίτη και τετάρτη θέση ,ο Κωνσταντίνος Παπακυριάκος και ο Αναστάσης Κεφερλής την ενδέκατη και δεκάτη τρίτη θέση με 4,5 βαθμούς.

Με αξιόλογες νίκες με δυνατούς αντιπάλους συμμετείχαν οι Τσίλης Ιωάννης , Κεφερλής Κωνσταντίνος και Κεφερλής Αλέξανδρος όπως και η Ιόλη Σβερκούνου.

Στο Α Group των μεγάλων οι Σβερκούνος Σπύρος ,Γιώργος Βλάχος και Νίκος Βλάχος κατέκτησαν σημαντικές θέσεις ανάμεσα σε 52 αγωνιζομενους.

Τα επινίκια γιορτάστηκαν με βουτιές στην υπέροχη παραλία του Άστρους.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά

Ένα άψογο οργανωμένο τουρνουά σε ένα πολύ όμορφο μέρος. Συγχαρητήρια στον Κώστα Μαντίκο , στον ΣΟ ΑΣΤΡΟΥΣ και σε όλους όσους συνέβαλαν γι αυτή την διοργάνωση.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 10, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρωτιές κύπελλα και μετάλλια για τα παιδιά του "Αργοναύτη" στο Παράλιο Άστρος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator