1ος ποδηλατικός γύρος στην πόλη του Κιάτου - Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου

0Σας ενημερώνουμε ότι, η προγραμματισμένη για την Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018 εκδήλωση «1ος ποδηλατικός γύρος στην πόλη του Κιάτου» αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.00.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να προσέλθουν στο Δημαρχείο, Γ. Γεννηματά 2 Κιάτο, στην αρμόδια υπάλληλο κα Παπαδά Ελένη (1ο όροφο, γραφείο 7), προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και να ενημερωθούν για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής τους, έως και την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 10, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "1ος ποδηλατικός γύρος στην πόλη του Κιάτου - Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator