Υπάρχει ακόμη χρόνος

0Ίσως ο Δήμαρχος Κορινθίων να έπρεπε να συντάξει και να στείλει μέσα από τα Μ.Μ.Ε. μια ευχαριστήρια επιστολή προς τους φερόμενους ως κυρίως αντιπάλους του στον δρόμο για τις δημοτικές εκλογές !

Ήταν πραγματικά ανακουφιστικό, όταν βαρίδια το ένα μετά το άλλο, άρχισαν να απαγκιστρώνονται από το «άρμα» της «Πορείας Ευθύνης» !

Ένας άοσμος, άγευστος και με έλλειψη της αίσθησης του λεπτού χιούμορ, φερόμενος και ως υποψήφιος Δήμαρχος, να περιφέρει ως παράσημα, τον HELIX POMATIA ASTEGUS, έναν ακόμη γυρολόγο των «Δημοτικών» πραγμάτων με προσόν το τένις, το μποξ και μάλλον τις συμπάθειες που έχει στον χώρο της Χ.Α., το αφεντικό στη δουλειά του (και πιθανότατα χρηματοδότη του) και έναν πρώην άσσο της μπάλας και άλλους !

Όλοι μαζί και με τόσο αστείο τρόπο, επιχειρούν να αμαυρώσουν την εικόνα του πρώην συντρόφου τους και για περιόδους, που υποτίθεται, ήταν οι εκτελεστικοί βραχίονες της υλοποίησης του προγράμματος της «Πορείας Ευθύνης» !

Καταφέρνουν χωρίς κόπο, να γίνονται γραφικοί και κατ` επέκταση αστείοι, μάλλον χωρίς να διαισθάνονται, ότι έχουν περιέλθει σε ένα σπιράλ απαξίωσης…

Κάποιος από τους ακριβοπληρωμένους συμβούλους τους, πρέπει πραγματικά να τιμήσει τα χρήματα που εισπράττει και να τους … «κοουτσάρει» με καλύτερο τρόπο!

Αλλιώς... μάλλον θα τα σπάσουν και μεταξύ τους και με τους... συμβούλους τους !!!

Υπάρχει καιρός!

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 10, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Υπάρχει ακόμη χρόνος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator