ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η "Πνοή"... πνέει τα λοίσθια !!!

0



Πληροφορίες μιλούν για (Θε μου σχώρα με!) φωνές , άναρθρες κραυγές, καντήλια και θρήνοι, που ακούγονται από το «στρατηγείο» της «ΠΝΟΗΣ».

Μετά της τελευταίες εξελίξεις και τα θλιβερά μαντάτα… Η δικαιοσύνη με τελεσίδικη απόφασή της, απεφάνθη και «εξαπέστειλε» στο περιθώριο, τον κύριο, συνεργάτη, του φερόμενου ως Υποψηφίου Δημάρχου και ηγέτη της «ΠΝΟΗΣ» και κομιστή των περιβόητων 1600 ψήφων, που υποτίθεται θα έδιναν «ΠΝΟΗ» νίκης στον συνδυασμό , του επίδοξου διεκδικητή.

Αντ` αυτού, η δικαιοσύνη, κάνοντας εν τέλει και μετά από καιρό τη δουλειά της, αποστέρησε τον γνωστό με την επιστημονική ονομασία HELIX POMATIA ASTEGUS & still STAURELICUS, από τα πολιτικά του δικαιώματα !!!

Η «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» μετά την τελευταία εξέλιξη, «πνέει τα λοίσθια»! Αυτό ήταν απόρροια, της επιπόλαιας και ματαιόδοξης εμμονής του επίδοξου υποψηφίου Δημάρχου, ο οποίος αφού προσπάθησε να παραπλανήσει τον κόσμο της πόλης, απαριθμώντας, τα όσα προτερήματα και «προσόντα» (κάποια αποκυήματα τερατώδους φαντασίας) του HELIX POMATIA ASTEGUS, προσπάθησε να βάλει χέρι στην υποτιθέμενη προίκα των ψήφων του !

Υποθέτω ότι σήμερα, θα είναι μέρα περισυλλογής για την «ΠΝΟΗ» και επιθανάτιου ρόγχου, όλων των προσδοκιών που βασίστηκαν σε… σαθρή άμμο…

Ο Δήμαρχος, είχε πολύ έγκαιρα αντιληφθεί και με έντεχνο τρόπο, είχε απομακρύνει τον HELIX-POMATIA-ASTEGUS, τοποθετώντας τον, με τον τρόπο του, στον κάλαθο των αχρήστων, απ` όπου και ο «ηγέτης» της «ΠΝΟΗΣ» τον περισυνέλεξε ως ρακοσυλλέκτης, προσδοκώντας, σε ότι οι… ρακοσυλλέκτες προσδοκούν! Να το «φτιασιδώσει» και να το πασάρει για «τεφαρίκι» έχοντας γνώση και της αξίας του… και του επικίνδυνου της πράξης του !
Σε αυτή την περίπτωση, ταιριάζει το Αθηναϊκό ρητό: «Όμοιος – Ομοίω , Αεί Πελάζει» ….

Ο Paraμένων, στο χτεσινό άρθρο, είχε εικάσει ότι «Μάλλον θα τα σπάσουν μεταξύ τους… και με τους Συμβούλους τους!». Η εικασία αυτή τώρα, φαντάζει ως… απτή πραγματικότητα!

Η «ΠΝΟΗ» πρέπει να ανατρέξει στον πίνακα των διημερευόντων φαρμακείων για τα απαραίτητα! Τσιρότα, ασπιρίνες, σουλφαμίδες και υπογλώσσια, επειδή, συνεπεία των τελευταίων μελανών εξελίξεων… «ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ».

Δε θα ευχηθώ καλό παράδεισο, αλλά… καλή περισυλλογή, νηστεία και μετάνοια!

Αμήν…

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 10, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η "Πνοή"... πνέει τα λοίσθια !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator