Την τελευταία τους "ΠΝΟΗ" άφησαν οι ελπίδες του Δημήτρη Τζαναβάρα να διοικήσει το Δήμο Κορινθίων !!!

0Ο Δημήτρης Τζαναβάρας καταδικάστηκε με στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για 1 χρόνο και 8 μήνες + 1 άλλο χρόνο, κυρ Σταυρέλη μου. Για ψευδορκία. Σου είναι πλέον άχρηστος. '
Αγιο είχαμε αφού τον προόριζες να διοικήσει το δήμο. Φιλιά στο σπίτι.
-
Ο καταδικασθείς σε στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, (2 χρόνια κ' 8 μήνες σύνολο) Δημήτρης Τζαναβάρας, έστελνε μηνύματα στους πιστούς οπαδούς του το Δεκαπενταύγουστο.
Η Παναγία τι γνώμη έχει για την ψευδορκία, την ψευδομαρτυρία και την συκοφαντική δυσφήμιση του τέκνου της; Υποκρισία "σανιδωμένη" που λένε και στα ράλι.


Maya FouriotiΔημοσίευση: Σεπτεμβρίου 10, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Την τελευταία τους "ΠΝΟΗ" άφησαν οι ελπίδες του Δημήτρη Τζαναβάρα να διοικήσει το Δήμο Κορινθίων !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator