Ίδρυμα Κορινθιακών Μελετών: «Η ιστορία των παλαιών σχολείων Μουλκίου & Βασιλικού (1840-1940)»

0Η ιστορία των παλαιών σχολείων Μουλκίου & Βασιλικού (1840-1940)

Το Ίδρυμα Κορινθιακών Μελετών, ο Δήμος Σικυωνίων και το Δημοτικό σχολείο Μουλκίου διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα:

«Η ιστορία των παλαιών σχολείων Μουλκίου & Βασιλικού (1840-1940)».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του Δημοτ. Σχολείου Μουλκίου την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018, ώρα 8.30 μ.μ.

Ομιλητής θα είναι το μέλος του Ιδρ. Κορινθιακών Μελετών κ. Κωνσταντίνος Κελλάρης, ο οποίος θα παρουσιάσει την άγνωστη ιστορία των δύο σχολείων, με την προβολή παλαιών εγγράφων και φωτογραφικού υλικού.
Δημοσίευση: Ιουνίου 29, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ίδρυμα Κορινθιακών Μελετών: «Η ιστορία των παλαιών σχολείων Μουλκίου & Βασιλικού (1840-1940)»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator