Νέο εργατικό ατύχημα στη Fulgor. Tραυματίσθηκε σοβαρά 37χρονος

0Συνάδελφοι,

νέο «εργατικό ατύχημα» έγινε την Τετάρτη 27/6/18 στη FULGOR εργοστάσιο παραγωγής καλωδίων που ανήκει στον όμιλο Στασινόπουλου,
όπου 37χρονος τεχνίτης χτύπησε σοβαρά στο χέρι την ώρα που έκανε εργασίες σε μηχανή.

Μόνο τυχαίο γεγονός και ατομική ευθύνη δεν μπορεί να θεωρηθεί όταν στο συγκεκριμένο εργοστάσιο τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα ατυχήματα. Δεν μπορεί να ξεχνάμε το θανατηφόρο που έγινε το 2015.

Η εντατικοποίηση, η συνεχής πίεση να βγει η δουλειά και τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας οδηγούν στα ατυχήματα. Οι μεγαλοεργοδότες τα μέτρα προστασίας της ζωής και της υγείας των εργαζομένων τα θεωρούν κόστος και για να γλιτώσουν χρόνο και χρήμα δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή.

Συνάδελφοι, μας αφόρα άμεσα όλους και δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς ή με το κεφάλι σκυμμένο. Πρέπει να γυρνάμε στα σπίτια και στις οικογένειές μας ακέραιοι.

Καλούμε τους εργάτες της Fulgor να μην δεχτούν να γίνουν «ημερησία διάταξη» τα ατυχήματα στο εργοστάσιο. Γι αυτό πρέπει να πάρουν την υπόθεση της υπεράσπισης της υγείας και της ζωής τους στα δικά τους χέρια, διεκδικώντας μέτρα προστασίας και ασφάλειας στο χώρο δουλειάς.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΑΜΕ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»
Κόρινθος 28/6/2018
Δημοσίευση: Ιουνίου 29, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νέο εργατικό ατύχημα στη Fulgor. Tραυματίσθηκε σοβαρά 37χρονος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator