ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Αναγκαστική απαλλοτρίωση ακινήτων για λόγους δημόσιας ωφέλειας

0ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ –ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου ανακοινώνει ότι προτίθεται να κηρυχθεί αναγκαστική απαλλοτρίωση ακινήτων για λόγους δημόσιας ωφέλειας, ήτοι για την κυκλοφοριακή σύνδεση του ακινήτου που πρόκειται να ανεγερθεί το νέο Μουσείο Περαχώρας με το υφιστάμενο δημοτικό και επαρχιακό δίκτυο οδών της περιοχής.

Η απαλλοτριωτέα έκταση εμφανίζεται στο από Μαρτίου 2018 κτηματολογικό διάγραμμα (το οποίο ευρίσκεται στην υπηρεσία μας) και για την έκταση αυτή ως εικαζόμενοι ιδιοκτήτες φέρονται οι κάτωθι :

ΣΠΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΓΛΥΚΟΦΡΥΔΗ ΑΝΤΩΝΙΑ

ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΜΑΡΙΑ

ΠΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΓΑΠΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΤΣΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΛΕΚΚΑ ΒΕΝΕΤΑ

ΜΙΧΑΣ ΑΛΕΞΗΣ

ΖΕΡΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

H έκταση αυτή βρίσκεται στη θέση ΓΟΝΕΖΑ Περαχώρας είναι όμορη του σχεδίου πόλης Περαχώρας παρά την περιμετρική του οδό.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εντός μηνός από την δημοσίευση της ανακοίνωσης να προβούν σε προσφορά ή υπόδειξη των κατάλληλων εκτάσεων για το σκοπό της απαλλοτρίωσης

Ο Αντιδήμαρχος
Δ/νσης Τ.Υ. & Υπ. Δόμ.

Κωνσταντίνος Παντελέου
Δημοσίευση: Απριλίου 03, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Αναγκαστική απαλλοτρίωση ακινήτων για λόγους δημόσιας ωφέλειας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator