Ο αφοπλισμός της Ελλάδας

0Δεν θα υπήρχε το πρόβλημα με τους Έλληνες στρατιωτικούς που έχουν πιάσει αιχμαλώτους οι Τούρκοι αν η χώρα μας δεν είχε αφοπλιστεί. Αφοπλισμός δεν είναι τίποτε άλλο παρά η υπακοή στις υλακές των ΜΚΟ και της αντεθνικής Ακροαριστεράς που ζητούν τη μη ανέγερση φραχτών, το γκρέμισμα όσων υπάρχουν στα σύνορα, την αποναρκοθέτηση των στρατηγικών σημείων της συνορογραμμής, το μπάτε σκύλοι αλέστε σε αλλότρια, ανεξέλεγκτα στοιχεία που παρουσιάζονται ως «πρόσφυγες».

Η ανοχή σε όλον αυτόν τον καταιγισμό των ανοησιών, οι οποίες είναι επενδεδυμένες με ασυνάρτητη νεοταξική αλλά... πιασάρικη συνθηματολογία, διευκόλυνε επιχειρησιακά τους Τούρκους να κάνουν ό,τι έχουν κάνει σε βάρος των Ελλήνων στρατιωτικών. Με νάρκες, φράχτες, κάμερες και όλα όσα προβλέπουν τα σχέδια για την κάλυψη των αμυντικών αναγκών της πατρίδας, οι Τούρκοι δεν θα βρίσκονταν σε θέση να αιχμαλωτίσουν τους Έλληνες.

Φυσικά, τώρα που η ανάγκη έχει χτυπήσει τη θύρα της Ελλάδας, οι «ανθρωπιστές», οι «ευαίσθητοι», αυτοί που με το παραμικρό ξεσηκώνουν το σύμπαν με τις φωνές τους για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και των εκπροσώπων των ανύπαρκτων μειονοτήτων σιωπούν.

Οι αιχμάλωτοι Έλληνες δεν τους απασχολούν, δεν κινητοποιούνται για την απελευθέρωσή τους, δεν προβαίνουν σε ενημερωτικές καμπάνιες για την παρουσίαση του αληθούς προσώπου της Τουρκίας.

Αυτοί που σιωπούν όταν πρέπει να μιλήσουν όποτε τα θύματα της αυθαιρεσίας είναι Έλληνες, φυσικά, δεν είναι ούτε ανθρωπιστές ούτε ανιδιοτελείς αγωνιστές υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Απλούστατα είναι πεμπτοφαλαγγίτες πράκτορες συμφερόντων άσχετων (και συχνότατα εχθρικών) με τον ελληνικό λαό.

Η εγκληματική φύση του τουρκικού κράτους δεν είναι πρωτόφαντη, δεν εκδηλώνεται ξαφνικά στις ημέρες μας. Έτσι είναι ο τουρκισμός από το λυκαυγές, έτσι θα παραμείνει μέχρι το λυκόφως του. Το ζήτημα είναι η Ελλάδα να μην υπολογίζει ως φίλιες τις δυνάμεις που συμπεριφέρονται εχθρικά. Να μην ακούει καν τις υποβολιμαίες απόψεις που καταλήγουν στην πρόταση να αφοπλιστούμε για να φανούμε «καλοί» και «προοδευτικοί».

Οι διχαλωτές γλώσσες των δήθεν ανθρωπιστών κρύβουν κυνόδοντες γεμάτους με δηλητήριο.

Δημοκρατία
Δημοσίευση: Απριλίου 03, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο αφοπλισμός της Ελλάδας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator