Ο “Γολγοθάς” της παλαιάς Εθνικής Κορίνθου – Πατρών

0



Το να φύγεις με το αυτοκίνητό σου από την Κόρινθο και να πας Κιάτο ή Ξυλόκαστρο από την Παλαιά Εθνική Οδό, ειδικά πρωινές ώρες είναι πλέον «Γολγοθάς». Σίγουρα πρέπει να ξεκινήσεις μία ώρα πριν για να είσαι σίγουρος ότι θα φτάσεις στην ώρα σου, αφού ένα φορτηγό ή λεωφορείο αν βρεθεί στη διαδρομή, τότε όλοι θα πηγαίνουν σημειωτόν θέλουν δεν θέλουν.

Εκτός αυτού, ο δρόμος σε δεκάδες σημεία του έχει πολύ επικίνδυνες λακκούβες και άλλα τόσα μπαλώματα που καθιστούν την οδήγηση επικίνδυνη και ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθείς εκτός δρόμου και στην καλύτερη περίπτωση μόνο με υλικές ζημιές για το αυτοκίνητό σου.

Το θέμα βέβαια είναι γνωστό και χιλιοειπωμένο, αλλά το γράφουμε και το ξαναλέμε μήπως και «ιδρώσει κανενός το αυτί», πράγμα δύσκολο. Ο ένας θα ρίχνει και πάλι την αρμοδιότητα στον άλλον και τελικά η μπάλα θα πεταχτεί στην εξέδρα. Τουλάχιστον ας συμφωνήσουν σε ποιον ανήκει η αρμοδιότητα αυτού του πολύπαθου δρόμου για να ξέρει κανείς και που να απευθυνθεί…
Γ.Ρ.
Δημοσίευση: Μαρτίου 30, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο “Γολγοθάς” της παλαιάς Εθνικής Κορίνθου – Πατρών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator