Μωροί του "morias" τα αγαθά copies κτώνται !!!

0


Η αποκλειστική μας φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο moriasnews χωρίς το λογότυπό μας !!!

Μωροί του moriasnews.gr να ξαναδιαβάσετε το άρθρο μας μπας και αντιληφθείτε, ότι η οσφυοκαμψία και το γλύψιμο, απέχει παρασάγγας από την σαφή αίσθηση του χιούμορ μας!

Αντί υπογραφής του άρθρου, θα μπορούσατε να δημοσιεύσετε έστω ένα παραστατικό βρε αδελφέ !!!

Σας καταγγέλουμε ως κατσίβλαχους γιατί χρησιμοποιείτε δουλειά άλλων χωρίς ντροπή, χωρίς καμία αναστολή και ελλείψει λόγου και έμπνευσης και στο εξής το ίδιο θα κάνουμε και εμείς._

Αυτά…
Δημοσίευση: Μαρτίου 07, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μωροί του "morias" τα αγαθά copies κτώνται !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator