ΑΘ. ΜΑΝΑΒΗΣ: Δείξτε ένα δικό σας έργο κ.Παπακυριάκο!

0


Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Βέλου-Βόχας κ.Αθανάσιος Μανάβης, απάντησε στον δήμαρχο κ.Παπακυριάκο και τον δημόσιο απολογισμό που ο ίδιος έκανε για την συμμετοχή του δήμου στο 10ο αναπτυξιακό συνέδριο Πελοποννήσου.

Στην απάντηση του ο κ.Μανάβης αναφέρει:

Ο δρόμος προς την Κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις

Ο δήμαρχος κ.Αννίβας Παπακυριάκος,μετά από 8 χρόνια σχεδόν στο τιμόνι του δήμου Βέλου-Βόχας, αναγκάστηκε να απαντήσει στην αντιπολίτευση.

Μας προκαλεί πραγματικά θλίψη για τον ίδιο αλλά και την δημοτική του ομάδα, ότι μετά από δύο θητείες ουσιαστικά, ο ίδιος ομολογεί ότι ακόμα βρίσκεται στην εκκίνηση.

Συζητήσεις, υποσχέσεις, προώθηση μελετών και μεγάλα λόγια είναι ο απολογισμός της θητείας μίας δημοτικής αρχής στην οποία οι πολίτες του δήμου Βέλου-Βόχας δύο φορές έδωσαν λευκή επιταγή για να τους οδηγήσει στο μέλλον και μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Δυστυχώς αυτή η δημοτική αρχή, ήλθε, είδε και θα απέλθει χωρίς να κόψει ούτε μία κορδέλα ενός έργου ακόμα και αν δεν είναι δικό της…!

Από την απάντηση του δημάρχου, αντιληφθήκαμε ότι δεν πρόκειται για δημοτική αρχή αλλά μάλλον για ένα ερευνητικό κέντρο που μελετά…συζητά και που δεν μπορεί να φτάσει σε κανένα αποτέλεσμα.

Η Βόχα όμως καθημερινά βουλιάζει και απαξιώνεται.

Δεν αμφισβητούμε τις καλές προθέσεις του κ.Παπακυριάκου αλλά αυτές αποδείχθηκαν ανεπαρκείς να αλλάξουν την περιοχή μας.

Την ίδια στιγμή όλα τα βασικά προβλήματα του δήμου Βέλου-Βόχας είναι άλυτα και παραμένουν στα συρτάρια των υπουργείων και των φορέων.

Ακόμα και αν εμείς ως αντιπολίτευση κλείναμε τα μάτια μας, δεν μπορούμε να κλείσουμε και τα μάτια των πολιτών που βλέπουν την γειτονιά τους, την πόλη και το χωριό τους να είναι σε χειρότερη κατάσταση από αυτή που ήταν πριν 8 χρόνια.

Ας μας δείξει ο κ. Παπακυριάκος έστω ΕΝΑ έργο που σχεδίασε, μελέτησε, υλοποίησε και παρέδωσε ο ίδιος.

Δεν υπάρχει το έργο αυτό και δεν θα το βρούμε όσο και αν ψάξουμε.

Μετά από 8 χρόνια θητείας ένας δήμαρχος δεν μπορεί να επικαλείται τις υποσχέσεις των κυβερνώντων ως δικό του έργο.

Εχουμε χορτάσει από υποσχέσεις, μεγάλα λόγια και ανεκπλήρωτους πόθους.

Ηλθε η ώρα να πάρουν μπρός οι μηχανές της προόδου για τους άξιους κατοίκους της Βόχας και του Βέλου.

Να κάνουμε και πάλι την περιοχή μας εύφορη, οικονομικά, κοινωνικά και πολιτιστικά.

Οι Βοχαϊτες και τον τρόπο ξέρουν και τις ικανότητες έχουν να το καταφέρουν αρκεί ο δήμος να είναι ο καταλύτης της ανάπτυξης και όχι ο διαχειριστής της μιζέριας που είναι σήμερα.

Ενας δήμος με σύγχρονα εργαλεία διοίκησης, με δυναμική αλλά και γρήγορα αποτελέσματα.

Οι καιροί δεν περιμένουν.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
Επικεφαλής αντιπολίτευσης Δήμου Βέλου-Βόχας.
Δημοσίευση: Μαρτίου 07, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΘ. ΜΑΝΑΒΗΣ: Δείξτε ένα δικό σας έργο κ.Παπακυριάκο!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator