Αυτός ο χεσμένος γηραιός κυριούλης είναι ο "ισχυρός" άνδρας της Ευρωζώνης, ο διοικητής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι !!!

0


Αυτός που βλέπετε, είναι ο "ισχυρός" άνδρας της Ευρωζώνης, ο διοικητής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι την ώρα που αντικρίζει σε απόσταση αναπνοής μία 20χρονη διαδηλώτρια, που διαμαρτυρόταν για την "δικτατορία" που έχει επιβάλλει η ΕΚΤ στους λαούς της Ευρώπης.

Βλέπετε κάποιον "Ισχυρό";;

Έναν χεσμένο, γηραιό κυριούλη βλέπουμε, που είναι τρομοκρατημένος από μία άοπλη 20χρονη κοπελιά που του πετάει στην μούρη κάποια φέιγβολάν.
Αυτός ο χεσμένος κύριούλης, είναι το πιόνι του Ευρωπαϊκού Ιερατείου που επιβάλλει φριχτή λιτότητα στους λαούς της Ευρώπης. Βέβαια τον αποκαλούμε ισχυρό, γιατί οι ανακοινώσεις του κρίνουν τα ευρώπουλα στα ΑΤΜ, και γιατί, μιλώντας για την Ελλάδα, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και μιντιακό κατεστημένο μας τον επέβελα ως "ισχυρό". Τον αποκαλούμε "ισχυρό", γιατί είμαστε ακόμα "σκυφτοί" και μας φαίνεται μεγάλος.

Αλλά η φωτογραφία αποτελεί επιβεβαίωση, ότι κάτι τέτοια ανθρωπάρια μας φαίνονται μεγάλοι όταν εμείς είμαστε σκυμμένοι. Αν σηκωθούμε ψηλά, όπως συμβολικά έκανε σήμερα η διαδηλώτρια, μόνο λύπηση φέρνει η εικόνα του Ντράγκι!

Δημοσίευση: Απριλίου 19, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αυτός ο χεσμένος γηραιός κυριούλης είναι ο "ισχυρός" άνδρας της Ευρωζώνης, ο διοικητής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator