ΦΙΛ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΜΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΑΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

0



Ο πολιτικός μηχανικός της Κορίνθου Φίλιππος Ασημακόπουλος είναι ένας άνθρωπος με ειλικρίνεια και ευθύτητα. 

Διαθέτει πάντα ένα αμίμητο χιούμορ και αποφεύγει να μιλάει πολύ για την ενασχόλησή του με τα κοινά του τόπου μας.

Σε μια πρόσφατη συζήτηση για τα δρώμενα στην πόλη της Κορίνθου, ο Φίλιππος Ασημακόπουλος που διετέλεσε 6 περίπου χρόνια αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορινθίων, έκανε ένα σπουδαιότατο έργο για την πόλη αφήνοντας πίσω του έργα στα χαρτιά για την πόλη της Κορίνθου, όπως είναι τα σχέδια πόλης, ο σχεδιασμός της πεζοδρόμησης του κέντρου της Κορίνθου, περιφερειακοί δρόμοι της πόλης κ.ά τα οποία και έκανε πράξη ο τωρινός Δήμαρχος της πόλης Αλέκος Πνευματικός.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 30, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΦΙΛ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΜΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΑΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator