ΚΟΡΙΝΘΟΣ: 200 στρέμματα “έρχονται” στο Δήμο, Μάρτιο του 2019!

0



Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες σε λιγότερο από χρόνο – κατά κυριότητα στο Δήμο Κορινθίων 200 από τα 300 στρέμματα της συνολικής έκτασης

Άλλη οδός φαίνεται να υπάρχει προκειμένου το 6ο Σύνταγμα Πεζικού , σήμερα Κέντρο Κράτησης μεταναστών, να περιέλθει στην Αυτοδιοίκηση και να αξιοποιηθεί αναλόγως. Η οδός αυτή περνά μέσα από Ταμείο στο οποίο ο χώρος έχει παραχωρηθεί από το Υπουργείο με το οποίο ταμείο ο Δήμος συνδιαλέγεται και έχει ήδη συμφωνήσει!

Η συμφωνία και η νομολογία θα αποδώσουν στο Δήμο Κορινθίων 200 από τα 300 στρέμματα του 6ου Συντάγματος (κατά κυριότητα) , έκταση πλέον του 50% την οποίαν ο Δήμος θα αξιοποιήσει συνδέοντας οικιστικά την γύρω περιοχή με αυτήν αλλά και οδικά με τον παρακείμενο κόμβο της Νέας Εθνικής Οδού!

Η προγραμματική αναμένεται οσονούπω. Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η πολεοδόμηση της περιοχής προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ολοκληρωμένη παρέμβαση που ο δήμος σχεδιάζει. « Από το 2007 έχουμε αποφάσεις Δ.Σ για παραχώρηση του στρατοπέδου στο Δήμο. Με τις αποφάσεις αυτές έχω πάει και στον Υπουργό τον Πάνο τον Μπεγλίτη αλλά και στον Γενικό Γραμματέα τότε Πελοπίδα Καλλίρη αλλά δεν έγινε τίποτα. Συνεχίζω να διεκδικώ με φωνή για τον δήμο μου και χωρίς να γλύφω καμία κυβέρνηση» η αναφορά Πνευματικού στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο όπου και ανακοινώθηκε πως η όλη διαδικασία ακριβώς επειδή μιλάμε για έναν ιδιοκτήτη και όχι πολλούς θα περαιωθεί σύντομα, ο Δήμαρχος έδωσε χρονοδιάγραμμα λιγότερο του έτους! «Είναι ένας χώρος τεράστιας αξίας kαι θα περιέλθει στο Δήμο κατά κυριότητα σε λιγότερο από ένα έτος!»

Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε!

Χ.τ
Δημοσίευση: Μαρτίου 30, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: 200 στρέμματα “έρχονται” στο Δήμο, Μάρτιο του 2019!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator