Τα ταξί που θα εξυπηρετούν τους κατοίκους των Ισθμίων

0



Μετά τη συνάντηση που πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Περιβάλλοντος Σωτήριος Πέρρας με την Διευθύνουσα Σύμβουλο της Ανώνυμης Εταιρείας Διώρυγας Κορίνθου κ. Ελένη Σακισλή, συμφωνήθηκε η εκμίσθωση ταξί για τη διευκόλυνση των κατοίκων της περιοχής (Καλαμακίου και Ίσθμιας) την περίοδο που εκτελούνται έργα αποκατάστασης των προβλημάτων που έχουν ανακύψει στην περιοχή του Ισθμού.

Ο Δήμος προς ενημέρωση των δημοτών και κατοίκων, αναφέρει ότι τα στοιχεία των οδηγών ταξί είναι: 

–Για την περιοχή Καλαμακίου: 6972 863 097 κ.Φάνης & 6981 549 878 κ. Αθανασία 
–Για την περιοχή των Ισθμίων: 6942 217 214 κ. Γιάννης.
Δημοσίευση: Μαρτίου 30, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα ταξί που θα εξυπηρετούν τους κατοίκους των Ισθμίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator