“Σηκώνει το γάντι” η Αλειφέρη και... δεν παραιτείται!

0Πλήρης εμπλοκή στην Π. Ε. Μεσσηνίας μετά και την ανακοίνωση της αντιπεριφερειάρχου Ελένης Αλειφέρη πως δεν παραιτείται, παρά το “ξήλωμα” των βασικών αρμοδιοτήτων της που αποφάσισε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης. Η αντιπεριφερειάρχης σε μια μακροσκελή της ανακοίνωση αναφέρεται για μια ακόμα φορά στην ποινική πτυχή του θέματος των παρακολουθήσεων και κατηγορεί την Περιφέρεια ευθέως πλέον πως το έχει μετατρέψει σε πολιτικό σκοπίμως , αφού δεν έχει καταδικάσει το γεγονός των υποκλοπών, αμφισβητώντας ευθέως την αξιοπιστία της.

“Την εντολή να υπηρετήσω τον θεσμό του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας μου την έδωσαν απευθείας οι πολίτες της Μεσσηνίας και την ίδια πιο μαζική και καθαρή εντολή να μην παραιτηθώ μου δίνουν και τώρα, θεωρώντας ανήκουστο το να μου ζητείται η παραίτηση επειδή αποκάλυψα ότι διαπραττόταν ένα τόσο σοβαρό εις βάρος μου έγκλημα εντός του χώρου που ασκώ το λειτούργημά μου απαιτώντας ταυτόχρονα την συνδρομή μου για την αποκάλυψη των ενόχων”δηλώνει η κ. Αλειφέρη σηκώνοντας πλέον το “γάντι” στον Περιφερειάρχη στη μάχη αυτή που μόλις άρχισε.

Όλη η ανακοίνωση Αλειφέρη έχει ως εξής:

Θεώρησα ότι είναι υποχρέωσή μου την παρούσα χρονική στιγμή, να απευθυνθώ προς όλους και να ενημερώσω υπεύθυνα σχετικά με τα γεγονότα που εσχάτως απασχολούν και προβληματίζουν την κοινή γνώμη υπό το πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων.

Πρόκειται, όπως έχει γίνει ευρέως αντιληπτό για ένα μείζον ζήτημα, ποινικού χαρακτήρα, το οποίο εξελίσσεται σε πολιτικό επ’ αφορμή της στάσης της Περιφερειακής Αρχής η οποία επέλεξε να μην καταδικάσει άμεσα και ευθέως το γεγονός της παρακολούθησής μου, σαν να αμφισβητούσε την αξιοπιστία μου. Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής, αφού από το περιεχόμενό της ελλείπει παντελώς όχι μόνο η καταδίκη του γεγονότος, αλλά συνάμα και η έκφραση συμπαράστασης στο πρόσωπό μου ως παθούσας .

Βέβαια, κατανοώ τους λόγους των κατά τα λοιπά …. τυπικά συναδέλφων μου πλην όμως δεν μπορώ να τους δικαιολογήσω.

Έπραξα το αυτονόητο με την επιβεβαίωση της διάπραξης της κακουργηματικής εναντίον μου πράξης, προσφεύγοντας στις αρχές όπως είχα υποχρέωση. Σε τέτοια «ανήθικα» φαινόμενα που συμβαίνουν μέσα στη διοίκηση της Περιφέρειας μας, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για «διαχείριση εγκλήματος» και για «άλλους πολιτικούς χειρισμούς» πλην της καταγγελίας και της αποκάλυψης προκειμένου να παταχθούν και σε αυτό έπρεπε να είναι όλοι απόλυτοι.

Οι ανωτέρω δικές μου «ενέργειες και η συνολική μου στάση » δεν απειλούν με βλάβη την Περιφερειακή αρχή αντιθέτως και μάλιστα μετά βεβαιότητος, στόχευαν πάντα και στοχεύουν ακόμη και τώρα, στην προστασία και της δομής της Περιφέρειάς μας από τέτοιες πράξεις που κάποιοι έχουν το θράσος να τελούν εντός της Διοίκησης της και της πολιτικής της λειτουργίας.

Όλη η δραστηριότητά μου και οι γνωστές σε όλους ενέργειές μου από την ανάληψη των καθηκόντων μου, υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και τους πολίτες με πλήρη προσήλωση στους κανόνες της νομιμότητας, της χρηστής αλλά και «κανονικής» λειτουργίας της διοίκησης που είναι προϋπόθεση για τα ανωτέρω.

Την εντολή να υπηρετήσω τον θεσμό του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας μου την έδωσαν απευθείας οι πολίτες της Μεσσηνίας και την ίδια πιο μαζική και καθαρή εντολή να μην παραιτηθώ μου δίνουν και τώρα, θεωρώντας ανήκουστο το να μου ζητείται η παραίτηση επειδή αποκάλυψα ότι διαπραττόταν ένα τόσο σοβαρό εις βάρος μου έγκλημα εντός του χώρου που ασκώ το λειτούργημά μου απαιτώντας ταυτόχρονα την συνδρομή μου για την αποκάλυψη των ενόχων.

Σχετικά με την τυπική ανάκληση των μεταβιβασθέντων από τον Περιφερειάρχη σε εμένα αρμοδιοτήτων δηλώνω ότι τόσο οι πολίτες, όσο ιδιαιτέρως οι συνεργάτες μου υπηρετούντες υπάλληλοι στην Π.Ε Μεσσηνίας γνωρίζουν καλώς τον ορθό, καθαρό και αληθινό προς όλους τρόπο με τον οποίο μέχρι σήμερα άσκησα αυτές τις αρμοδιότητες και περιορίζομαι προς το παρόν να πω ότι οι πολίτες που παρακολουθούν κρίνουν.

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Μεσσηνίας
Ελένη Αλειφέρη-Καραθανάση
Δημοσίευση: Μαρτίου 30, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "“Σηκώνει το γάντι” η Αλειφέρη και... δεν παραιτείται!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator