Π. Λαμπρινός: Ο Δήμαρχος με συκοφάντησε για να με εξοντώσει

0


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο πρώην Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας του Δήμου Κορινθίων Π. Λαμπρινός με μοναδικό θέμα όσα είχε αναφέρει πριν μερικές μέρες ο Δήμαρχος Α. Πνευματικός σχετικά με θέματα που αφορούσαν το αντικείμενό του στην υπηρεσία του Δήμου. Ο κ. Λαμπρινός δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι η «επίθεση» και η συκοφαντική δυσφήμιση που δέχτηκε ήταν σχεδιασμένη και προαποφασισμένη από τον Δήμαρχο, για το λόγο ότι ανέλαβε τεχνικός σύμβουλος στην ομάδα του Κύψελου Κορίνθου, την οποία έχουν αναλάβει διοικητικά οι κ.κ. Μουρούτσος και Σταυρέλης.

Μεταξύ άλλων ο κ. Λαμπρινός σημείωσε: «Τις τελευταίες μέρες δέχτηκα αναίτια, μια απαράδεκτη και συκοφαντική δυσφήμιση και μια συμπεριφορά προς το πρόσωπό μου που με ανάγκασε να παραιτηθώ. Μια συμπεριφορά που έθιξε την υπόληψη και την αξιοπρέπειά μου. Επειδή ανέλαβα ως τεχνικός σύμβουλος στην ομάδα του Κυψέλου, ο Δήμαρχος είπε ότι έχω χρόνο να ασχοληθώ με θέματα εκτός Δήμου, αλλά δεν έκανα τίποτα για τα σχέδια πόλης και την αντιδικία με συγκεκριμένο μελετητή που του οφείλει ο Δήμος εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ».

Ήμουν καθημερινά στα καθήκοντά μου

«Τόνοι λάσπης για να «εξοντωθεί» ό,τι μας ενοχλεί! Η παρουσία μου όσον αφορά στα καθήκοντα που είχα όλο αυτό τον καιρό στο Δήμο ήταν καθημερινή και με ωράριο. Επί 7 χρόνια δεν έκανα ούτε διακοπές με την οικογένειά μου. Αν και δήλωσα στον Δήμαρχο τότε, ότι δεν ήθελα να αναλάβω το πόστο του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας λόγω έλλειψης γνώσης, ο ίδιος επέμεινε λέγοντάς μου να ασχοληθώ περισσότερα με τα διοικητικά θέματα. Πρέπει επιτέλους να τελειώσει η ταύτισή μου με τον κ. Σταυρέλη, γιατί βρίσκουν αφορμή για τέτοιου είδους αναφορές. Όποιος θέλει να μιλήσει μαζί μου για τις εκλογές μπορεί να με βρει όποτε επιθυμεί», δήλωσε ο κ. Λαμπρινός.

Για το θέμα του εργολάβου…

Για το θέμα του εργολάβου στο οποίο αναφέρθηκε πρόσφατα ο Δήμαρχος τόνισε: «Υπάρχει εισήγηση της υπηρεσίας για διορισμό δικηγόρου σχετικά με την υπόθεση που είχε ήδη προχωρήσει αρνητικά για το Δήμο (λόγω οικονομικής διεκδίκησης). Μετά από 6 ολόκληρους μήνες συνεδρίασε η Οικονομική επιτροπή και αποφάσισε κατά πλειοψηφία να συνεχίσει και το 2ο στάδιο της μελέτης, χωρίς να διοριστεί δικηγόρος. Εκείνη τη στιγμή έδινε το δικαίωμα στην εταιρεία να διεκδικήσει χρήματα. Το θέμα συζητήθηκε δικαστικά πέρσι, δεν υπήρχε δικηγόρος της υπηρεσίας και φυσικά η εταιρεία δικαιώθηκε. Να σημειώσω ότι όλη αυτή την περίοδο για όσα προηγήθηκαν, δεν ήμουν Αντιδήμαρχος. Παρόλα αυτά ο Δήμαρχος κατηγορεί εμένα. Εγώ ανέλαβα 10/3/17 και στις 12/4/17, μετά από 1 μήνα, ο εργολάβος ζήτησε την αποζημίωσή του», σημείωσε.

Για τα αυθαίρετα της Ποσειδωνίας…

Τέλος, για τα αυθαίρετα της Ποσειδωνίας για τα οποία αναφέρθηκε από τον Δήμαρχο ότι δεν προχώρησε η κατεδάφισή τους, είπε: «Με κατηγόρησε επίσης γιατί δεν κατεδάφισα τα αυθαίρετα στην Ποσειδωνία. Εγώ δεν είχα ποτέ, απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που επιβάλλεται να υπάρχει για κάτι τέτοιο. «Ιδού η Ρόδος» λοιπόν. Να δούμε πότε και πόσα αυθαίρετα θα κατεδαφιστούν. Θα είμαι εκεί για να χειροκροτήσω», κατέληξε.
Δημοσίευση: Μαρτίου 30, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Π. Λαμπρινός: Ο Δήμαρχος με συκοφάντησε για να με εξοντώσει"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator