Υπάρχει Αστυνομία στο Κιάτο;

0Ποιος είπε ότι δεν υπάρχει αστυνομία στο Κιάτο;

Μπορεί, όπως επανειλημμένα έχει λεχθεί, να μην επαρκεί η δύναμη να ελέγξει πλήρως την παραβατικότητα, που επικρατεί στην πόλη, τις κλοπές και την, όποιας μορφής, εγκληματικότητα, όμως βρέθηκε χρόνος και προσωπικό να ελέγξει τη νομιμότητα των έργων που γίνονται για την υδροδότηση της πόλης και των γύρω χωριών.

Με περισσή σπουδή η αστυνομία, σήμερα (Παρασκευή 19-1-2018) μετά από καταγγελία "γνωστού άγνωστου" προσέτρεξε στις κατασκευαζόμενες εγκαταστάσεις υδροδότησης του Κιάτου προκειμένου να ερευνήσει την νομιμότητα κατασκευής τους.

Αγνόησε το Δήμαρχο και τις υπηρεσίες του Δήμου από τις οποίες θα μπορούσε να ζητήσει τις σχετικές άδειες και τέθηκε στη διάθεση συμφερόντων που επιθυμούν να εμποδίσουν την ολοκλήρωση του έργου.

Έτσι θεωρεί η αστυνομία ότι εξυπηρετεί τους Δημότες και το Δήμο;

Μήπως το θέμα πρέπει να έλθει στο Δημοτικό Συμβούλιο;

(Κιατανιώτης)
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 19, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Υπάρχει Αστυνομία στο Κιάτο;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator