ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑΥΡΕΛΗ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΙΟΡΩΤΑ (MORIAS NEWS)

0


Αγαπητή Χριστίνα σχετικά με το άρθρο σου "Όλα τα χε η Μαριωρή… να και το Open Mall" σε απάντηση δικής μου πρότασης για ένταξη της Δημοτικής Αγοράς και δημιουργία OPEN MALL στο κέντρο της Κορίνθου στα πλαίσια προγράμματος ΕΣΠΑ του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, θα μου επιτρέψεις ελπίζω μερικές παρατηρήσεις.
-Δεν ανακάλυψα την πυρίτιδα.Στο τύπο 14/1/2018 διάβασα το δελτίο τύπου του Υπουργείου για το πρόγραμμα "Ενίσχυση εμπορικών περιοχών μικρών και μεσαίων πόλεων - Δράση ενίσχυσης της δημιουργίας OPEN MALLS" και θεώρησα υποχρέωσή μου να δημοσιοποιήσω την πρότασή μου αυτή, η οποία είναι άσχετη με την υποψηφιότητα Δημάρχου.
-Η ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την εκμίσθωση της δημοτικής αγοράς σε ιδιώτη δεν έγινε το Σεπτέμβριο ,αλλά τον Ιανουάριο του 2017.Το Σεπτέμβριο ουσιαστικά έγινε επικαιροποίηση της απόφασης του Ιανουαρίου.Δυστυχώς μέχρι σήμερα για άγνωστους σε μένα λόγους δεν έγινε τίποτα ως προς τη διακήρυξη.
-Με δεδομένο λοιπόν ότι δεν έγινε τίποτα μέχρι σήμερα , δεν είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να υποβάλλουμε από κοινού Δήμος Κορινθίων και Εμπορικός Σύλλογος ή και Επιμελητήριο πιθανόν, πρόταση στο Υπουργείο όταν θα ανοίξει το πρόγραμμα για ένταξη και χρηματοδότηση, που θα αφορά τη δημοτική αγορά και όχι μόνο;
-Να λοιπόν αγαπητή Χριστίνα που δένει με τη τοποθέτησή μου στο Συμβούλιο να γίνει το έργο ανακαίνισης από το Δήμο , αν δεν έφερνε αποτέλεσμα ο διαγωνισμός για ανάθεση σε ιδιώτη (Ευτυχώς βέβαια που μου το αναγνωρίζεις αυτό).Πολύ περισσότερο που δεν θα δαπανήσουμε και πόρους του Δήμου , αλλά και η διάρκεια της εκμίσθωσης δεν θα είναι 25ετής που αναφέρεις και ενοχλείσαι.
-Η πρότασή μου βέβαια δεν αφορά μόνον τη Δημοτική Αγορά αλλά και την προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρονικών συστημάτων και εφαρμογών έξυπνης πόλης ειδικά για το κέντρο της Κορίνθου, καθώς και εγκαταστάσεων σημείων προώθησης και ανάδειξης των κορινθιακών προϊόντων, κλπ
-Τώρα αν μπορεί να αλλάξει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αναρωτιέσαι σου απαντώ βεβαίως και αλλάζει, αφού δεν υλοποιήθηκε στο ελάχιστο και δεν είναι η πρώτη φορά.Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος των εντυπώσεων αλλά των πράξεων και των έργων και το γνωρίζεις αυτό.Αυτό ήθελα πάντα , αυτό θέλω και σήμερα, αυτό θα κάνω και στο μέλλον.
-Τέλος για το 10ήμερο της προκήρυξης που αναφέρεις δεν είμαι αρμόδιος να σου απαντήσω.Πέρασαν όχι 4 αλλά 12 μήνες.

Καταλαβαίνω το χιουμοριστικό χαρακτήρα του άρθρου σου Χριστίνα μου, ακόμα και για το πρόσωπό μου, αλλά ........ δεοντολογικά είμαι υποχρεωμένος να δώσω αυτές τις απαντήσεις και σε σένα αλλά και στους συνδημότες μας.

Με εκτίμηση
Νίκος Σταυρέλης

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 19, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑΥΡΕΛΗ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΙΟΡΩΤΑ (MORIAS NEWS)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator