Γεώργαρης και Μουρίκης ενώνουν τις δυνάμεις τους για το Επιμελητήριο Κορινθίας

0



O Σωτήρης Μουρίκης επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης του ΙΚΤΕΟ Κορινθίας Autovision, πρώην πρόεδρος των ιπτάμενων φροντιστών της Ολυμπιακής Αεροπορίας, πρώην αντιδήμαρχος Σικυωνίων και ο Βασίλης Γεώργαρης επιχειρηματίας, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε κοινή κάθοδο και σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Κορινθίας.

Με την πρόσφατη ανακοίνωση της συνεργασίας τους ταράζουν τα νερά στα αντίπαλα στρατόπεδα καθώς πρόκειται για μια σύμπραξη από δύο πολύ γνωστούς εκλεκτούς συμπολίτες μας και άκρως επιτυχημένους στο χώρο τους.

Ο Σωτήρης Μουρίκης είναι ένας επιχειρηματίας με πολύ καλή πρόσβαση τόσο στις μεγάλες επιχειρήσεις του νομού, όσο και στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Ο Βασίλης Γεώργαρης θα έχει την στήριξη της πλειοψηφίας του εμπορικού συλλόγου Κορίνθου.

Ένα δίδυμο που έγινε εύκολα αποδεκτό από τους επιχειρηματίες και ήδη καταγράφει σημαντικές προσχωρήσεις υγιών επιχειρηματικών ονομάτων αλλά και πολιτικών παραγόντων από ευρύ πολιτικό φάσμα.

Το σημαντικότερο είναι πως και οι δύο είναι ενεργοί στην αγορά και μιλούν τη γλώσσα της αγοράς.

Καθώς οι διεργασίες και το παρασκήνιο είναι σε πλήρη εξέλιξη αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνέχεια και όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά και από τις τελικές αποφάσεις όλων των υποψηφίων αλλά και από τη στάση που θα κρατήσει ο νυν πρόεδρος Βασίλης Νανόπουλος.

Θυμίζουμε πως οι εκλογές για το Επιμελητήριο Κορινθίας θα γίνουν τον Δεκέμβριο.


Δημοσίευση: Αυγούστου 03, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γεώργαρης και Μουρίκης ενώνουν τις δυνάμεις τους για το Επιμελητήριο Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator