ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Με επικεφαλή του ψηφοδέλτιου το Σωτήρη Μουρίκη

0



Σε συνέχεια της συνεργασίας του κου Βασίλη Γεώργαρη (Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου) και του επιχειρηματία Σωτήρη Μουρίκη με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας σας γνωστοποιούμε ότι μετά από ομόφωνη και κοινή απόφαση ορίζουμε για τη θέση του υποψήφιου Προέδρου για το Επιμελητήριο τον κο Μουρίκη Σωτήρη.

Ο κος Γεώργαρης Βασίλης σε συνεργασία με τον υποψήφιο πρόεδρο ξεκινούν μαζί τον νέο συνδυασμό για να δώσουνε έναν ενιαίο και υγιή πολιτικό στίγμα που διαμορφώνεται σύμφωνα με μια νέα αντίληψη πολιτικής διακυβέρνησης και ένα μοντέλο ανάπτυξης που θέλουνε να εφαρμόσουνε από κοινού κατανοώντας πλήρως τα προβλήματα που διέπουν την αγορά και τους επιχειρηματίες.

Η ανάγκη για αλλαγές σε όλα τα επίπεδα αποτελεί πλέον προτεραιότητα για τον  συνδυασμό και αναπόσπαστο κομμάτι φιλοσοφίας για συστράτευση και συσπείρωση όλων των πολιτικών αντιλήψεων και δυνάμεων της Κορινθίας με στόχο την εφαρμογή ενός σύγχρονου και ευέλικτου μοντέλου διακυβέρνησης για τον Επιμελητήριο.

Σύντομα θα ανακοινωθούν το πλαίσιο και το πρόγραμμα του συνδυασμού μέσα από ενέργειες και δράσεις που θα σας γνωστοποιηθούν.

Με εκτίμηση,

Μουρίκης Σωτήρης
(υποψήφιος πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας)

Γεώργαρης Βασίλης
(Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου)
Δημοσίευση: Αυγούστου 11, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Με επικεφαλή του ψηφοδέλτιου το Σωτήρη Μουρίκη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator