Σκακιστική Ακαδημία ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ «ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ»: Η μοναδική ομάδα της Κορινθίας σε Α' Εθνική με την υποστήριξη της Π.Ε. Κορινθίας

0Στην Τελική Φάση του 45ου Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος A΄ Εθνικής Κατηγορίας συμμετέχει η Σκακιστική Ακαδημία Κορινθίας «ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ».

Το τουρνούα διεξάγεται στο Ρίο Αχαΐας (ξενοδοχείο Porto Rio), από 3 έως 8 Ιουλίου 2017 με συν-διοργανωτή την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου (ΕΣΣΠ) και έχει προκυρηχθεί από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία.

Η Σκακιστική Ακαδημία Κορινθίας «ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ» με πρόεδρο τον Κορίνθιο Γιάννη Παπακυριάκο είναι η μοναδική ομάδα της Κορινθίας σε Α' Εθνική κατηγορία με την υποστήριξη της Περιφερειακής ενότητας Κορινθίας και προσωπικά του Αντιπεριφερειάρχη Πελοπίδα Καλλίρη.


Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από αποξένωση και υπερβολική ταύτιση με τη χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και την έλλειψη ουσιαστικής επικοινωνίας, το σκάκι αναπτύσσει την πνευματικότητα, την αυτοσυγκέντρωση, τη σκέψη και φυσικά τον σεβασμό στον συναθλητή.

Για την ανταπόκριση των παιδιών της Κορινθίας, ο πρόεδρος του Αργοναύτη, Γιάννης Παπακυριάκος, τονίζει: «Τα τελευταία πέντε χρόνια, από τότε που ιδρύθηκε ο Αργοναύτης, έχει φέρει την Άνοιξη στην Κορινθία στο σκάκι, με αποτέλεσμα μια Ακαδημία που ξεκίνησε δειλά δειλά με 30 παιδιά τώρα να έχει 120 παιδιά. Ο Αργοναύτης μαθαίνει σκάκι σε άλλα 150 παιδιά στα σχολεία της Κορινθίας, έχει δηλαδή μια πολύ δυνατή συμμετοχή σε αυτό που λέμε εκμάθηση σκακιού».
Δημοσίευση: Ιουλίου 05, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σκακιστική Ακαδημία ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ «ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ»: Η μοναδική ομάδα της Κορινθίας σε Α' Εθνική με την υποστήριξη της Π.Ε. Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator