Ο Δήμος Κορινθίων στo Διεθνές Συνέδριο με θέμα «The Informal and the Formal in Times of Crisis: Ethnographic Insights»

0Ο Δήμος Κορινθίων συμμετέχει στo Διεθνές Συνέδριο με θέμα «The Informal and the Formal in Times of Crisis: Ethnographic Insights» που διοργανώνει το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Επιτροπή Αστικής Ανθρωπολογίας της Διεθνούς Ένωσης Εθνολόγων και Ανθρωπολόγων.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 9 Ιουλίου 2017 στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Δημοσίευση: Ιουλίου 05, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Δήμος Κορινθίων στo Διεθνές Συνέδριο με θέμα «The Informal and the Formal in Times of Crisis: Ethnographic Insights»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator