Ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας σας καλεί να σας ενημερώσει πως θα πληρώσετε αυτά που σας έλεγε να μην πληρώνετε !!!

0


Προεκλογικές αφίσες ΣΥΡΙΖΑ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κορινθίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α σας καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει με θέμα τον «εξωδικαστικό συμβιβασμό» ρύθμισης οφειλών, με κεντρικό ομιλητή το διευθυντή της Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Γιώργο Μαστοράκη.

Η ενημερωτική εκδήλωση  θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κορινθίας την Τετάρτη 5 Ιουλίου στις 20:00.

Ο εξωδικαστικός μηχανισμός απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες  και επιχειρήσεις και έχει σκοπό να τους δώσει τη δυνατότητα να διαπραγματευτούν σε μια μόνο διαδικασία με το σύνολο των πιστωτών τους για την συνολική ρύθμιση των χρεών τους, κάνοντας μια νέα αρχή χωρίς τα βάρη που συσσώρευσε η κρίση των τελευταίων επτά χρόνων.
Δημοσίευση: Ιουλίου 05, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας σας καλεί να σας ενημερώσει πως θα πληρώσετε αυτά που σας έλεγε να μην πληρώνετε !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator