Θρίλερ: Στα σαγόνια του Εφορία Νο 1.000

0Το ελληνόφωνο κράτος πατεντάρει ευρεσιτεχνίες βασανισμού των πολιτών και εφευρίσκει περιττές διαδικασίες για να τους εμπλέκει σε πολύμοχθα τίποτα

Λήγει σήμερα η προθεσμία της υποβολής «πόθεν έσχες» για τους δημοσιογράφους και μια σειρά άλλων λειτουργών της δημοκρατίας μας, που έχουν στείλει το έθνος αλειτούργητο ένθα απέδρα λύπη και στεναγμός. Μην ανησυχείς, βρε κουτό. Η υπόθεση της συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής φόρμας είναι πολύ απλή. Παιχνιδάκι. Δεν απαιτεί τίποτα άλλο παρά τις στοιχειώδεις γνώσεις και την κατάρτιση που έχει ο μέσος λογιστής - φοροτεχνικός που εξυπηρετεί μικρομάγαζα, όπως η ΒΡ, η Apple, η Craft και η NASA. Δύο τρία διδακτορικά και καθάρισες. Κι ένα post doc στη μαντική τέχνη θα βοηθούσε. Τα κενά συμπληρώνεις, αν ξέρεις πώς και με ποια σειρά και με ποια δεδομένα. Κάνεις και προσωρινή αποθήκευση. Ξανά και ξανά. Μπαινοβγαίνεις διαδικτυακά στο TAXIS και βίρα μάινα, τραβάς στοιχεία από κει για να τα περάσεις εδώ κ.λπ. Αν μη τι άλλο, το κράτος φροντίζει να σε εξυπηρετεί. Να μη σε βάζει στον ίδιο κόπο μια και δυο και τρεις φορές. Σιγά τώρα, μην γκρινιάζεις. Και τι έγινε που τα είπες πέρυσι και πρόπερσι και συμπλήρωσες επί σειράν ετών τα Ε1, Ε2, Ε9 και όλα τα υπόλοιπα Ε, που είναι άκρως τοξικά για την ψυχική και τη σωματική υγεία;

Αν δεν το κάνεις και φέτος και με αλλιώτικη διαδικασία, πώς θα χτικιάσεις δίχως κανέναν λόγο στον κόσμο και θα σιχτιρίσεις και θα έχει καύσωνα και θα σε απειλούν οι χαριτωμένοι λαοφιλείς δυνάστες σου ότι θα πας Γκουαντάναμο Μπέι, αν δεν συμπληρώσεις το δυσνόητο ρημάδι; Τελειώνει η προθεσμία. Αντε, κουνήσου! Τελείωνε. Λιώνε από τη ζέστη και μπαινόβγαινε στο καταραμένο σάιτ που κολλάει.

Οχι, μη σου μπαίνουν τρελές ιδέες. Μην το κάνεις. Μη δηλώσεις ότι έχεις τη μισή Πλάκα σε ακίνητα, πύργους στη Σκοτία και ράβδους χρυσού από την πολυετή ενασχόλησή σου με λαθρεμπόριο διαμαντιών, τοκογλυφία, κατασκοπία, και παροχή υπηρεσιών πληρωμένου δολοφόνου κι αστρολόγου σε εκδικητικούς βασιλείς, πανβρόμικους πολιτικούς και βαριεστημένους, ανασφαλείς τρισεκατομμυριούχους.

Και του χρόνου με το καλό μια από τα ίδια. Ζήτω το κράτος μας!

Παναγιώτης Λιάκος
Πηγή "Δημοκρατία"
Δημοσίευση: Ιουλίου 14, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θρίλερ: Στα σαγόνια του Εφορία Νο 1.000"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator