Διαχρονική μάστιγα: Κουκουές, ο ανωφελής

0Σοβιετόψυχοι, μέλη του ΠΑΜΕ, σε «αντιπολεμική» πορεία στη Θεσσαλονίκη έκαναν αυτό που ξέρουν καλά: Λέρωσαν κι έφυγαν

Oι κουκουέδες, αφού μπουρδολόγησαν ανηλεώς, πέταξαν μπογιές στο Γ' Σώμα Στρατού και την έκαναν με ελαφρά. Κατόπιν τούτων, πρέπει να γίνει μια μνεία στη μεγάλη βασίλισσα και αρχόντισσα, τη Μητέρα Φύση, και τα παράξενα καλούδια της.

Το πιο επικίνδυνο ζώο στον κόσμο είναι ο κώνωψ, ο ανωφελής. Ζει λίγο και ενοχλεί πολύ. Η διάρκεια του βίου του κυμαίνεται από 18 ημέρες έως τέσσερις - πέντε εβδομάδες. Κάθε χρόνο περίπου 725.000 άτομα χάνουν τη ζωή τους από νόσους που μεταδίδουν τα κουνούπια. Τα κουνούπια τσιμπούν τους ανθρώπους, διότι τρέφονται από το αίμα τους.

Παρασιτούν περίπου σαν το ΚΚΕ, αλλά -παρά τη θανατηφόρο απειλή που συνιστούν για τα έμβια όντα- έχουν κάποια χρησιμότητα: Τρέφονται με αυτά ένα σωρό μπακακάκια πέριξ των λιμνών και των ελών, ξεγελούν με δαύτα την πείνα τους διάφορα αμφίβια, έντομα αλλά και πτηνά, και εξαιτίας των κουνουπιών έχουν εργασία αρκετοί υπάλληλοι φαρμακοβιομηχανιών, που καταγίνονται και με τα εντομοκτόνα.

Ο μέσος φανατισμένος οπαδός του ΚΚΕ δεν χρησιμεύει κάπου, εκτός από ενίους γαλάζιους γαλακτομπούρεκους, οι οποίοι ξετρελαίνονται να ισχυρίζονται ότι τιμούν «την Αριστερά για τους αγώνες και το ήθος της», λησμονώντας ότι οι μπροστάρηδες πιστολάδες του ΚΚΕ την περίοδο 1941-1949 συμπεριφέρθηκαν σαν κατά συρροήν δολοφόνοι και στον μεταπόλεμο επιδόθηκαν στην κατασκοπία σε βάρος της πατρίδας μας.

Τους κουκουέδες της Θεσσαλονίκης με τις μπογιές τώρα τους έπιασαν οι «σφίξεις» για την ειρήνη, τον αντινατοϊσμό και την ειρηνοφιλία. Τώρα που τελειώνει ο πόλεμος στη Συρία. Οταν η «Αραβική Ανοιξη» (δηλαδή, ο ισλαμικός χειμώνας) ήταν στα ντουζένια της και το Ισλαμικό Κράτος έκανε συλλογή από κεφάλια, οι οπαδοί της θρησκείας δίχως Θεό έκαναν συντήρηση, είχαν βάλει την επανάσταση στο μούσκιο να μαλακώσει, να τη φάνε αργότερα οι απολυμένοι του 902 και της Τυποεκδοτικής.

Τελικά, το ΚΚΕ μπορεί να αποδειχτεί ωφέλιμο για σένα μόνο αν βγάζεις μεροκάματο από το κόμμα ή αν έχεις οφσόρ και ψωνίσεις κρατική συχνότητα από εκεί. Τσέπη βαθιά…

Παναγιώτης Λιάκος
Πηγή "Δημοκρατία"
Δημοσίευση: Ιουλίου 14, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διαχρονική μάστιγα: Κουκουές, ο ανωφελής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator