Ο τρίχας και η τριχιά

0


Το εντόπισε και το αντιμετώπισε δυναμικά το πρόβλημα της ρύπανσης ο περιφερειακός σύμβουλος –αρχηγός κόμματος. Καθάρισε η Αττική –άντε και στα δικά μας. Μετά την «αριστερή αποκομιδή των σκουπιδιών» της Ρένας, έχουμε και την νεοφιλελεύθερη εκδοχή της καθαριότητας του Θάνου.

Βέβαια συμφωνώ, ότι η αφίσες είναι σκουπίδια και κυριολεκτικά και πολιτικά, γιατί εκτρέφουν την ευκολομάσητη συνθηματολογική ρητορεία και ενισχύουν την πολιτική αοριστολογία, όμως αυτό που για εμένα είναι σκουπίδι, για τον άλλο είναι κάτι σημαντικό και αφού δεν είναι τόσο ενοχλητικό (δεν βρωμάει) γιατί να χαλάσουμε τις καρδιές μας; Μόνο αργόσχολα παράσιτα ενοχλούνται από τέτοιους ρύπους, την στιγμή μάλιστα που καταπίνουν αδιαμαρτύρητα κάθε λογής δηλητήρια του σύγχρονου καταναλωτικού «πολιτισμού». Την βιομηχανική –καταναλωτική ρυπογόνο λαίλαπα, που καταστρέφει τον πλανήτη την βλέπουν ως ανάπτυξη, ως «πρόοδο», αλλά σχίζουν τα ιμάτια τους στο παραμικρό σκουπιδάκι που θα προσθέσουν, όσοι δεν γουστάρουν αυτό το σύστημα.

Παντού και πάντα διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο.

Θεωρούν απαράδεκτη την ακτιβιστική δράση στις Σκουριές, στα διόδια, στα ειρηνοδικεία, αλλά επιβεβλημένη για τις αφίσες, που «ενοχλούν την αισθητική τους»… Ούτε εμένα μου αρέσει ο ακτιβισμός, γιατί δεν είναι πάντα ανιδιοτελής, άλλοτε καταλήγει στην παρενόχληση αθώων πολιτών και πολύ συχνά στηρίζεται σε παράνομες πρακτικές. Θα πει κάποιος «ρε φίλε κάποιες φορές δεν γίνεται αλλιώς». Συμφωνώ, αλλά ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ. Θα παίρνουμε τον νόμο στα χέρια μας ακόμη και για μία «παράνομη» αφίσα;

Βέβαια όλοι καταλαβαίνουμε το πρόβλημα και τα κίνητρα του Θανασάκη του πολιτευτή. Η συνταγή είναι απλή: ντόρος να γίνει στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο, γιατί αλλιώς δεν βλέπει βουλευτική έδρα ούτε με το κυάλι…

ΥΓ. Αυτό που τον κόφτει τώρα, είναι να αποδείξει, ότι τον δείρανε και δεν έδειρε!!!!!!!!

ΥΓ2. Αισθάνομαι λίγο άβολα, που ξυλεύω πεσμένη δρύ, αλλά τα θέλει ο κώλος της. Εχουμε τον πόνο μας, έχουμε και τον Θανασάκη τον έξαλλο.

Π. Ρέππας
Δημοσίευση: Μαΐου 13, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο τρίχας και η τριχιά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator