Διώρυγα Κορίνθου: Εφαρμογή στο κινητό για τις βυθιζόμενες γέφυρες Ισθμίας & Ποσειδωνίας

0Η "Διώρυγα Κορίνθου" για  να διευκολύνει τους πολίτες που χρησιμοποιούν τις βυθιζόμενες γέφυρες (Ισθμίας & Ποσειδωνίας), παρέχει την δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης της λειτουργίας τους.
Με τη νέα ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή "Ενημέρωση Λειτουργίας Βυθιζόμενων Γεφυρών", η οποία είναι διαθέσιμη και για συσκευές κινητών τηλεφώνων μέσω του Play Store, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται άμεσα κι εύκολα.


Δημοσίευση: Μαΐου 13, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διώρυγα Κορίνθου: Εφαρμογή στο κινητό για τις βυθιζόμενες γέφυρες Ισθμίας & Ποσειδωνίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator