ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ 10ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

0



Ο Δήμος Κορινθίων συμμετέχει στην ποδηλατοδρομία που διοργανώνει ο Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων των μαθητών του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου σε συνεργασία με τον Ορειβατικό Σύλλογο Κορίνθου την Κυριακή 28 Μαΐου 2017.

Πρόκειται για μια ευχάριστη και διασκεδαστική δραστηριότητα η οποία έχει σκοπό να αναδείξει την αξία και την προσφορά της άθλησης αλλά και να εισάγει τους συμμετέχοντες στις αρχές της ασφαλούς μετακίνησης στους ποδηλατοδρόμους της Κορίνθου.

Η ποδηλατοδρομία θα έχει αφετηρία το 10ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου με εκκίνηση 11.00πμ και τερματισμό στις 13.30μμ στο ίδιο σημείο.

Η διαδρομή περιλαμβάνει τους ποδηλατοδρόμους της πόλης μας, την περιοχή του Αγ. Νικολάου και της Ποσειδωνίας.
Δημοσίευση: Μαΐου 25, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ 10ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator