Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κορίνθου - Εκπαίδευση πολιτών στις Πρώτες Βοήθειες

1Το Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Κορίνθου, ολοκλήρωσε το διήμερο 14 και 15 Δεκεμβρίου 2019, το τελευταίο από μια σειρά 8 εκπαιδευτικών προγραμμάτων του τρέχοντος έτους, που είχαν ως στόχο την παροχή γνώσεων πρώτων βοηθειών σε πολίτες.

Στα υπόψη προγράμματα συμμετείχαν και πιστοποιήθηκαν συνολικά 181 άτομα, απλοί πολίτες, εργαζόμενοι σε εταιρείες (Motor Oil Hellas) και μέλη συλλόγων (Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας) της ευρύτερης περιοχής της Κορινθίας.

Την εκπαίδευση παρείχαν πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του Τμήματος Σαμαρειτών Κορίνθου, υποστηριζόμενοι από Εθελοντές Σαμαρείτες, διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό την ποιότητα στην εκπαιδευτική διαδικασία."

Στόχος του Σώματος Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κορίνθου για τον εγγύς μέλλον αποτελεί η ενημέρωση και η προσέλκυση το δυνατόν περισσότερων πολιτών και συμμετεχόντων σε ομάδες-συλλόγους και η συνεχής διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε ακόμη περισσότεροι πολίτες να εκπαιδευτούν , να μπορούν να προσφέρουν βοήθεια και να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 17, 2019

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κορίνθου - Εκπαίδευση πολιτών στις Πρώτες Βοήθειες "
marios είπε...

μπράβο πολύ κάλο άρθρο, ευχαριστώ

υδραυλικός Αθήνα


17 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:23 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator