Στο τουρνουά μπάσκετ για το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος

0
Στο τουρνουά μπάσκετ για το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος δηλώνοντας και έμπρακτα την στήριξή του στις πρωτοβουλίες που λαμβάνουν τα αθλητικά σωματεία της πόλης – η διοργάνωση έγινε από τον ΚΑΟ Κορίνθου- κυρίως όμως την στήριξη του στις προσπάθειες που έχουν εθελοντικό χαρακτήρα και στοχεύουν στην στήριξη των παιδιών!

Στα πλαίσια του τουρνουά στο οποίο μετείχαν 4 Ακαδημίες (ΚΑΟΚ, ΑΟ Ξυλοκάστρου, Άρατος Κιάτου, ΑΣ. Τήρων)με αγόρια ηλικίας 9-11 ετών, ο σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για την τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών επιτυγχάνοντας να συλλέξει 30 δείγματα, αριθμό κατά τους ίδιους ιδιαιτέρως μεγάλο συγκριτικά με άλλες εκδηλώσεις και δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί.

Ο Δήμαρχος εξήρε την προσπάθεια και πρωτοβουλία, δήλωσε αρωγός και συμμέτοχος και βράβευσε αθλήτριες που αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους μας, τις κυρίες Στεφανία Πατέρα και Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη από την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Κωφών Γυναικών η οποία κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το καλοκαίρι και προ ολίγων ημερών ανεδείχθη «Ομάδα της χρονιάς».
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 17, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στο τουρνουά μπάσκετ για το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator