ΚΙΑΤΟ: Διαγραφή Ρουμπέκα από το συνδυασμό Παπαγεωργίου

1ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ

«ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ»

Με απόφαση του επικεφαλής και υποψηφίου Δημάρχου Σικυωνίων Δημήτρη Φ. Παπαγεωργίου ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Ρουμπέκας διαγράφεται από την παράταξή μας.

Ο λόγος της διαγραφής είναι η απροκάλυπτη συνεργασία του τελευταίου με τη Δημοτική Αρχή ως δημοτικού συμβούλου αλλά κυρίως ως τακτικού μέλους της Οικονομικής Επιτροπής, όπου είχε οριστεί με απόφαση του επικεφαλής της παρατάξεώς μας για την διετία 2020-2021, ως ο μόνος εκπρόσωπός μας.

 Έκτοτε επί δύο έτη θητείας δεν ενημέρωσε ποτέ για την λειτουργία της Οικονομικής Επιτροπής, όπου έχουν υπαχθεί οι κυριότερες αρμοδιότητες ακόμα και από το Δημοτικό Συμβούλιο, και συντασσόταν πάντοτε με τη Δημοτική Αρχή μέχρι και σε θέματα έντονης αυτοδιοικητικής αντιπαράθεσης. 

Αναφέρουμε ενδεικτικά σειρά βασικών ζητημάτων όπως ο ισολογισμός έτους 2020, ο προϋπολογισμός έτους 2022, η ψήφιση της πρότασης της Δημοτικής Αρχής για αύξηση του νερού στο χωριό (άνω) Διμηνιό, την οποία η παράταξή μας καταψήφισε και προχώρησε αρμοδίως σε έγγραφες καταγγελίες. 

Το αποκορύφωμα της απαράδεκτης αυτής συμπεριφοράς, που προσβάλλει συνολικά τους 2.500 χιλιάδες συμπατριώτες ψηφοφόρους μας, οι οποίοι μας τίμησαν στις εκλογές του 2019 και μας ανέθεσαν το ρόλο της ισχυρής μειοψηφίας και όχι το ρόλο του κομπάρσου της δημοτικής Αρχής, έλαβε χώρα κατά τη χθεσινή διενέργεια των δημαιρεσιών για τη διετία 2022-2023 (εκλογή Προεδρείου, μελών οικονομικής επιτροπής και επιτροπής ποιότητας ζωής). 

Στη συγκεκριμένη κρισιμότατη διαδικασία λειτούργησε ως οιονεί δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας και μάλιστα ως υποψήφιος αυτής για μέλος εκ νέου της Οικονομικής Επιτροπής, αντίθετα με την πρόταση της παρατάξεώς μας, που ήταν ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός μας σύμβουλος  κ. Δημήτριος Μαστοράκης. Απόδειξη αυτής της αδιανόητης συνεργασίας το γεγονός ότι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας δεν ψήφισαν το δικό τους ψηφοδέλτιο (οι εκπρόσωποι της πλειοψηφίας εκλέγονται απευθείας με ποσόστωση από το Νόμο)  αλλά το ψηφοδέλτιο της μειοψηφίας και τον εν λόγω δημοτικό σύμβουλο. 

Για την ιστορία και μόνο ο ιθύνων νούς των τακτικών αυτών και ο εν λόγω «πρόθυμος» ηττήθηκαν……….

Συνεχίζουμε με όσους θέλουν, μπορούν  και αντέχουν στο δρόμο της δημιουργικής αντιπολίτευσης με την κατάθεση προτάσεων, την ανάδειξη προβλημάτων και την διαρκή ενημέρωση των δημοτών.    


Κιάτο, 10-01-2022

Μετά τιμής,
Ο επικεφαλής του συνδυασμού
Δημήτριος Φ. Παπαγεωργίου
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 10, 2022

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Διαγραφή Ρουμπέκα από το συνδυασμό Παπαγεωργίου"
Άλκηστη είπε...

καιρός ήταν Δημήτρη ....επιτέλους ..ποτέ δεν είναι αργά.Αν και θα έπρεπε να το είχε κάνει ο ίδιος από μόνος του...αφού ποτέ δεν είχε έρθει σε αντίθεση με τον μέγα κυβερνήτη...
με εκτίμηση
Βαγγέλης Χουσελάς


12 Ιανουαρίου 2022 στις 2:49 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator