ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΥΨΕΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΔΙΚΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ

0



Η ΔΑΟΚ ΠΕ Κορινθίας και το Κέντρο Μελισσοκομίας Πελοποννήσου ενημερώνουν τους Μελισσοκόμους ότι στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος για τη Βελτίωση των Συνθηκών Παραγωγής & Εμπορίας των Προϊόντων της Μελισσοκομίας για το έτος 2017 ξεκίνησε η Υποβολή των Αιτήσεων για την ένταξή τους στις Δράσεις :

3.1 “Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων” (Αντικατάσταση κυψελών),
&
3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» ( Μετακινήσεις Μελισσοσμηνών )

Μελισσοκόμοι που επιθυμούν να ενταχθούν στις παραπάνω δράσεις πρέπει να υποβάλλουν Αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Κέντρο Μελισσοκομίας Πελοποννήσου μέχρι 14 Ιουνίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες στην:
ΔΑΟΚ ΠΕ Κορινθίας
(Γ. Παπανδρέου 24 Κόρινθος Τ.Κ 20100)
τηλ. 27410-81086

και

Αποστολή των Αιτήσεων στο :
Κέντρο Μελισσοκομίας Πελοποννήσου
(Βασ. Δεκάζου 5 Τρίπολη Τ.Κ 221 31)
τηλ. 2710-243352.
Δημοσίευση: Μαΐου 25, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΥΨΕΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΔΙΚΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator