Ενωσιακό γήπεδο Κορινθίας! Που είναι;;

0Η παράταξη που έχει στα χέρια της τα τελευταία 8 χρόνια το κορινθιακό ποδόσφαιρο είχε δεσμευτεί για την δημιουργία του Ενωσιακού γηπέδου Κορινθίας, ένα όραμα του αειμνήστου πρώην προέδρου Σπύρου Νίκα.

Παρατηρούμε ότι η πλειοψηφία των Ε.Π.Σ. της χώρας έχουν ήδη υλοποιήσει τα Ενωσιακά γήπεδα ενώ κάποιες λίγες Ενώσεις έχουν προβεί στον σχεδιασμό τους.

Η μόνη Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων που έχει βγάλει από την ατζέντα της την δημιουργία γηπέδου είναι η δική μας.

Περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι ενέργειες έχουν κάνει και που βρίσκεται το καυτό αυτό θέμα.

Για ΄΄επιδόρπιο΄΄ δείτε το Ενωσιακό γήπεδο Ηλείας το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την ΕΠΟ και την ΟΥΕΦΑ και κόστισε 1.500.000 ευρώ.

Περιέχει δύο γήπεδα ποδοσφαίρου, ένα 11Χ11 και ένα 8Χ8 με πλαστικό 4ης γενιάς, κτηριακές εγκαταστάσεις, αποδυτήρια, γραφεία και δύο κερκίδες, μία από σκυρόδεμα, χωρητικότητας 300 θέσεων και μία μεταλλική 800 θέσεων.

Το γραφείο τύπου
Δημοσίευση: Μαΐου 25, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ενωσιακό γήπεδο Κορινθίας! Που είναι;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator