Σύντομα με νερό Στυμφαλίας όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του... Δήμου Κορινθίων !!!

0Πληροφορηθήκαμε μέσω της κριτικής που ασκεί ο κ. Νίκος Ζαχαρόπουλος ,πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Σικυωνίων στον δήμαρχο της περιοχής Σπύρο Σταματόπουλο πως στο αμέσως προσεχές διάστημα η Υπηρεσία Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων στην Πάτρα αναμένεται να εγκρίνει το αίτημα του δήμου Κορινθίων για την διάθεση ποσότητας 10.000.000m3 εκ. κυβικών νερού το χρόνο στους δημότες από την περιοχή της Στυμφαλίας.

Με το νερό αυτό ο Δήμος Κορίνθου αναμένεται να υδρεύσει το σύνολο των δημοτών της Κορίνθου και όλων των Τοπικών Κοινοτήτων από το Λέχαιο μέχρι τη Σολυγεία το Σαρωνικό, τη Τενέα και το Σοφικό.Σύμφωνα με πληροφορίες πράγματι ο δήμος έχει κάνει αίτηση,έχει καταθέσει την διαχειριστική μελέτη (ΦΕΚ) και αναμένεται η εξειδίκευση αυτής από την Υπηρεσία Υδάτινων Πόρων .

Και μπορεί αυτή η είδηση να πραγματώνει τις εξαγγελίες Πνευματικού αλλά από την άλλη ,η αλήθεια είναι πως οι Σικυώνιοι γείτονες τέτοια μαθαίνουν και οργίζονται, μην γνωρίοζοντας περισσότερες λεπτομέρειες, αφού εν προκειμένω οι εξαγγελίες Σταματόπουλου για πόσιμο νερό οδηγούν σε «ναυάγιο».

Δημοσίευση: Μαΐου 25, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σύντομα με νερό Στυμφαλίας όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του... Δήμου Κορινθίων !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator