Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κορίνθου: Σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της ζωής και χρήση Αυτόματου εξωτερικού Απινιδωτή

0



Κυριακή 28 Μαΐου 2017 στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Πρόκειται για ένα εντατικό σεμινάριο διάρκειας 5 ωρών που περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκμάθηση. Οι εκπαιδευόμενοι μετά το πέρας του σεμιναρίου θα είναι σε θέση να:
- αναγνωρίζουν ένα θύμα εξωνοσοκομειακής καρδιακής ανακοπής
- καλούν την εξειδικευμένη βοήθεια- ΕΚΑΒ
- εφαρμόζουν υψηλής ποιότητας θωρακικές συμπιέσεις και εμφυσήσεις (αναπνοές) διάσωσης
- χρησιμοποιούν με ασφάλεια τον αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή
- τοποθετούν ένα θύμα χωρίς αισθήσεις (με αναπνοή) σε θέση ανάνηψης
- αντιμετωπίσουν επαρκώς το θύμα με πνιγμονή.

Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν Ιατροί, Νοσηλευτές, Διασώστες (υποχρεωτική εκπαίδευση όπως προβλέπεται από την Νομοθεσία) , Εκπαιδευτικοί, Εθελοντές Διασώστες, Αστυνομικοί, Πυροσβέστες καθώς και πολίτες χωρίς συγκεκριμένη ιδιότητα.

Παρέχεται πιστοποίηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναζωογόνησης (European Resuscitation Council – ERC)

Το σεμινάριο είναι ολιγομελές και τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Η ολοκλήρωση της εγγραφής πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί τουλάχιστον ένα μήνα νωρίτερα.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, εγγραφή και οποιαδήποτε ερώτηση καλέστε την Ελληνική Εταιρία Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης ΕΕΚΑΑ στο 211 0121756

Τα χέρια μας μπορούν να σώσουν ζωές.
Δημοσίευση: Μαρτίου 08, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κορίνθου: Σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της ζωής και χρήση Αυτόματου εξωτερικού Απινιδωτή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator