Έκλεισε η διαπραγμάτευση για την δεύτερη αξιολόγηση!

0«Λευκός καπνός» βγήκε τελικά από το Χίλτον, με τη διαπραγμάτευση μεταξύ κυβερνητικών στελεχών και θεσμών για τη δεύτερη αξιολόγηση να ολοκληρώνεται.

Σύμφωνα με το newit.gr, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών που μετέχει στη διαπραγμάτευση, τόνιζε πως «το staff level agreement (τεχνική συμφωνία) έχει σχεδόν συμφωνηθεί».

Συμπλήρωσε, δε, ότι είναι απολύτως βέβαιος ότι θα υπάρχει έως το Eurogroup της 20ης Μαρτίου.

Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο…
Δημοσίευση: Μαρτίου 08, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έκλεισε η διαπραγμάτευση για την δεύτερη αξιολόγηση!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator