Βασίλης Νανόπουλος : Πάψτε να κοροϊδεύετε τους δημότες κ Πνευματικέ, και απαντήστε στην ουσία που μόνο αυτή ενδιαφέρει τους δημότες, αν δηλαδή πίνουν ή όχι νερό Στυμφαλίας στα Αθίκια και σε άλλες κοινότητες

0



Αγαπητές-οί συνδημότες. Έχετε ήδη γίνει γνώστες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι στην κοπή της πίτας του ΚΑΠΗ Αθικίων ο κ. Πνευματικός και ο τοπικός πρόεδρος κ. Μαρινός αφού απηύθυναν προεκλογικό λόγο, αναφέρθηκαν και στο νερό με ανακρίβειες, και μισές αλήθειες με σκοπό να παραπλανήσουν τους παρισταμένους κατοίκους.

Με σεβασμό στον εορταστικό χαρακτήρα της ημέρας, το μόνο που ζήτησα από τον πρόεδρο της κοινότητας Αθικίων ήταν να διευκρινίσει στα λεγόμενα του, εάν το νερό που φτάνει στις βρύσες των συγχωριανών του είναι νερό Στυμφαλίας ή όχι.

Αντί όμως για μια απλή και πολιτισμένη απάντηση που ταίριαζε στην απλή και πολιτισμένη ερώτηση που απηύθυνα στον κο πρόεδρο (αλλά και στο κλίμα της γιορτής) για την προέλευση του νερού, είχαμε την έκρηξη - πρόκληση του κ Πνευματικού ο οποίος φυσικά όχι μόνο δεν απάντησε στο ερώτημα, αλλά εκτέθηκε με την συμπεριφορά του, που προφανώς ήταν απόρροια της δύσκολης θέσης που τον έχουν οδηγήσει τα ψέμματά του.

Και ευτυχώς που αυτή την αγοραία και γηπεδική συμπεριφορά (ο κος Πνευματικός αποδεικνύει συνεχώς ότι τα ελαττωματικά του "προσόντα" δεν μπορεί να τα "κρύψει") την αναπαράγουν και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε οι δημότες να αντιληφθούν την πραγματικότητα και την αλήθεια.

Και βεβαίως, ο κος Πνευματικός δεν απάντησε, γιατί ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ το νερό στα Αθίκια, στα Λουτρά Ωραίας Ελένης και σε άλλες κοινότητες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ.

Άλλωστε, μια απλή ανάγνωση και σύγκριση της ηλεκτρικής αγωγιμότητας στις επισυναπτόμενες αναλύσεις της ΔΕΥΑΚ το αποδεικνύει περίτρανα.

Οι αναλύσεις είναι του Σεπτεμβρίου 2016 διότι δεν υπάρχει νεότερη ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΚ , γιατί άραγε;

Η αλήθεια πονάει τον κο Πνευματικό που δεν θέλει να παραδεχτεί ότι οι προεκλογικές του υποσχέσεις δεν ήταν αληθινές και τώρα αποκαλύπτονται.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ, παρόλο που πολλές φορές σκιάζεται με ψέμματα, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΛΑΜΠΕΙ.

Κε Πνευματικέ, εάν σάς πονάει να κοιτάτε την αλήθεια κατάματα, επειδή λέτε ψέμματα παραμυθιάζοντας τους δημότες, σας υπενθυμίζουμε ότι τους δημότες ενοχλεί σε ανυπέρβλητο βαθμό η αμφίβολης ποιότητας του πανάκριβου νερού που φτάνει στις βρύσες τους.

Τέλος επισημαίνουμε, ότι αυτό που απέδειξε η αγοραία και απαράδεκτη συμπεριφορά σας, είναι ότι τελικά ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ εάν τα Αθίκια και οι άλλες κοινότητες του Δήμου Κορινθίων θα πίνουν ποιοτικό-καθαρό νερό Στυμφαλίας, αλλά κόπτεστε εάν στις ερχόμενες εκλογές θα αναλάβει τον Δήμο η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και ο Βασίλης Νανόπουλος γίνει Δήμαρχος. Μόνο αυτό είναι το πρόβλημά σας.

Αυτό λοιπόν θα λυθεί, με την απάντηση των εξαπατηθέντων - από τα ψέμματα σας - δημοτών, στις επόμενες εκλογές. Ας ζήσετε μέχρι τότε τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας σας. Εμείς μέχρι τότε, θα υπερασπιζόμαστε διαρκώς το παρόν και, κυρίως, το ΜΕΛΛΟΝ των ΔΗΜΟΤΩΝ του δήμου Κορινθίων, γιατί πραγματικά αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον με ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΗΘΟΣ.

Κόρινθος 7.2.2017

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 07, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βασίλης Νανόπουλος : Πάψτε να κοροϊδεύετε τους δημότες κ Πνευματικέ, και απαντήστε στην ουσία που μόνο αυτή ενδιαφέρει τους δημότες, αν δηλαδή πίνουν ή όχι νερό Στυμφαλίας στα Αθίκια και σε άλλες κοινότητες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator