ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Έδωσε εντολή για νέο κλειστό-παλάτι ο Πνευματικός...!

0Οταν πριν απο ένα περίπου μήνα το Street life, μετά απο συζήτηση με τον Παναγιώτη Μεταξά έφερε στην επιφάνεια την δημιουργία νέου και μεγάλου κλειστού γυμναστηρίου στην Κόρινθο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα υπήρχαν τόσο σύντομα εξελίξεις.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Το παλιό κλειστό δεν μπορεί πλέον να φιλοξενήσει τις ομάδες ΑΣΠ Κόρινθος και ΚΑΟΚ.
Τόσο η ΑΣΠ όσο και ο ΚΑΟΚ ανέβουν κατηγορία, θα αναγκαστούν να παίζουν του χρόνου στο Λουτράκι.
Αυτό είναι τραγικό και για τις δύο ομάδες μας.
Ομως υπάρχουν εξελίξεις και μάλιστα σημαντικές.

Ο δήμαρχος της Κορίνθου κ.Πνευματικός, έδωσε εντολή στις τεχνικές του υπηρεσίες και όρισε υπεύθυνο μηχανικό έτσι ώστε μέσα στο 2017 να τρέξουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα οι απαραίτητες
διαδικασίες,προκειμένου να ωριμάσει η μελέτη για την κατασκευή νέου κλειστού γυμναστηρίου.
Μάλιστα ο ίδιος την Κυριακή το πρωί,μιλώντας μπροστά στην ομάδα ΑΣΠ Κόρινθος, δεσεμύθηκε για την εντατικοποίηση των ενεργειών για το νέο κλειστό.
Στόχος του δημάρχου είναι να κάνει τα θεμελιώσει το νέο παλάτι για τον Κορινθιακό αθλητισμό πριν τις εκλογές του 2019...!
Ασφαλώς και είναι η πιο καλή είδηση για τον αθλητισμό μας τα τελευταία χρόνια...!!!!
Θα σας ενημερώνουμε διαρκώς,.!

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 07, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Έδωσε εντολή για νέο κλειστό-παλάτι ο Πνευματικός...!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator