«Κόλαση» στην Κεντροαριστερά: Φλωρίδης-Διαμαντοπούλου-Ραγκούσης προτείνουν διάλυση ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-Ποταμιού - Οργισμένη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ

0
Απίστευτη ένταση στο εσωτερικό των κομμάτων της κεντροαριστεράς προκάλεσαν οι προτάσεις των εκπροσώπων της κίνησης «Ώρα Αποφάσεων», δηλαδή της Άννας Διαμαντοπούλου, του Γιώργου Φλωρίδη και του Γιάννη Ραγκούση.

Η «φωτιά» άναψε την Κυριακή, όταν οι «τρεις» κατέθεσαν πρόταση για τον ενιαίο φορέα της κεντροαριστεράς, η οποία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, εκλογή αρχηγού από τη βάση, με ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων και στη συνέχεια ιδρυτικό συνέδριο μέχρι το τέλος Ιουνίου. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή, τότε, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται, «παύει η ανάγκη ύπαρξης και λειτουργίας των υπαρκτών σχημάτων του χώρου». Δηλαδή ουσιαστικά προτείνεται διάλυση του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, του ΚΙΔΗΣΟ και του Ποταμιού.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη-ΠΑΣΟΚ αντέδρασε με σφοδρότητα στις προτάσεις αυτές, λέγοντας ότι «η πρόσκλησή μας σε κόμματα και συλλογικότητες είναι ανοικτή. Όποιος πιστεύει στην αναγκαιότητα αυτή μπορεί να συμμετάσχει. Προσκλήσεις προς κοινοβουλευτικά κόμματα από μεμονωμένα πρόσωπα χωρίς κοινωνική αναφορά, που θέτουν όρους και προϋποθέσεις για άμεση διάλυσή τους, πέρα από γραφικές είναι θρασείς, απαράδεκτες, ελιτίστικες και διασπαστικές. Δεν έχουν στόχο την ενότητα και την αναγέννηση του χώρου, γι' αυτό και δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο της παράταξης που τους έχει γυρίσει την πλάτη. Υπηρετούν αλλότριους σκοπούς».
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 07, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Κόλαση» στην Κεντροαριστερά: Φλωρίδης-Διαμαντοπούλου-Ραγκούσης προτείνουν διάλυση ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-Ποταμιού - Οργισμένη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator