Τέλος εποχής για ΔΟΛ! Βγήκε η απόφαση του Πρωτοδικείου - Δεν αποδεσμεύονται λογαριασμοί

0Τίτλοι οριστικού και δραματικού τέλους φαίνεται πως μπαίνουν στο άλλοτε κραταιό εκδοτικό συγκρότημα του ΔΟΛ καθώς πριν από λίγη ώρα βγήκε η πολυαναμενόμενη και κρίσιμη απόφαση του Πρωτοδικείου και σύμφωνα με αυτή δεν αποδεσμεύονται οι λογαριασμοί.

Με αυτή την απόφαση «μπλοκάρει» η εκποίηση κάθε περιουσιακού στοιχείου του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και δεν εξαιρείται κανένας λογαριασμός, που θα επέτρεπε να πληρωθούν οι εδώ και 7 μήνες απλήρωτοι 500 εργαζόμενοι.

Σημειώνεται, πως η εκδίκαση της κύριας αίτησης για να τεθεί ο ΔΟΛ σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου και ως τότε οι πιστώτριες τράπεζες είχαν ζητήσει προσωρινή διαταγή για τη μη μεταβολή της περιουσίας του Οργανισμού, δηλαδή ουσιαστικά την προστασία από τους υπόλοιπους πιστωτές οι οποίοι έχουν ήδη κινηθεί νομικά προκειμένου να εισπράξουν όσα τους οφείλονται. Σε αυτό το πλαίσιο από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι είχαν ζητήσει να μείνει ανοιχτός και προστατευμένος υπέρ τους ο λογαριασμός στον οποίο κατατίθενται τα έσοδα από τις πωλήσεις των εντύπων καθώς και τα κέρδη τους. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα την συνέχιση της λειτουργίας του Οργανισμού και την κυκλοφορία των εφημερίδων…
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 07, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τέλος εποχής για ΔΟΛ! Βγήκε η απόφαση του Πρωτοδικείου - Δεν αποδεσμεύονται λογαριασμοί"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator