Που είσαι Καρανίκα, διαβάζαμε και Σωφεράκι και Μανάρα αλλά παίρναμε και κανένα πτυχίο

0



Είναι αδύνατο να κρίνει ορθολογικά κάποιος την συμπαντική μπουρδολογία του Καρανίκα. Διότι τσουβαλιάζει ιδεολογικές ομάδες με βάση τις παρέες που έκανε στο κωλοχώρι του και κρίνει με βάση την ανύπαρκτη ηθική του. Ας προσπαθήσουμε όμως λίγο

Γράφει ο Ιωσήφ Κάπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook (με αφορμή το άρθρο του Νίκου Καρανίκα στην ΑΥΓΗ)

Νικόλα, στην ζωή καλώς ή κακώς για να συνεννοούμαστε και να μην λέμε ψέματα που επηρεάζουν τους γύρω μας, έχουν θεσπιστεί κάποιοι κανόνες. Ας πούμε, για να αποδειχτεί ότι κάποιος πράγματι ξέρει 5 βιβλία, απαιτείται να εξεταστεί σε αυτά, να βαθμολογηθεί και στο τέλος να κατοχυρωθεί αυτή η γνώση με μια πιστοποίηση που δίνει το Κράτος και λέγεται ΠΤΥΧΙΟ. Μπορείς να λες φυσικά ότι διαβάζεις για πρωινό την »Κβαντικὴ φυσικὴ καὶ φιλοσοφία» του Bohr, αλλά αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, μπορεί και ψέμα. Φυσικά και όλοι έχουμε δικαίωμα να διαβάζουμε και να αυτομορφωνόμαστε.

Αλλά αυτό δεν αφορά το σύνολο, αφορά ΜΟΝΟ την πάρτη μας. Αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε »τα διαβασματά μας» ως προσόν, πρέπει να τα πιστοποιήσουμε. Το πρόβλημα ξεκινά όταν ένας μαλάκας, που διατείνεται ότι γνωρίζει συγκεκριμένα πράγματα αρχίζει και επηρεάζει τις ζωές μας.

Ένας μηχανικός που λέει ότι γνωρίζει να φτιάχνει σπίτια, πρέπει να το αποδείξει μέσω του πτυχίου του, για να πάρει το επαγγελματικό δικαίωμα και να βγάζει άδειες. Αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να φτιάχνει σπίτια που πέφτουν, να είναι με λίγα λογια επικίνδυνος για την κοινωνία. Ας πούμε εσύ Νικόλα. Εσύ λες ότι είσαι διαβασμένο παιδί και κουνάς και το δάχτυλο, αλλά αυτό δεν προκύπτει από πουθενά.

Το μόνο αποδεδειγμένο είναι το πτυχίο σου στο ΤΕΙ (που δεν πιστοποιεί γνώση του Πασκάλ και του Μπρυκνέρ) και ο μισθός σου, ο οποίος με βάση τα προσόντα ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ , είναι όχι απλά υπερβολικός. Είναι σκανδαλώδης. Για αυτό λοιπόν βούλωστο και συνέχισε να τρολάρεις την Ελενίτσα και κανένα στάτο μας. Πονάμε που σε βλέπουμε εκεί που είσαι, αλλά σε ανεχόμαστε γιατί έχουμε φάει και χειρότερα χαστούκια από το μπουρδέλο που μας κυβερνά.

Και που είσαι Νικόλα. Διαβάζαμε και το Σωφεράκι, διαβάζαμε και Μανάρα αλλά παίρναμε και κανένα πτυχίο. Που δεν μας οδήγησε βέβαια στον στρατηγικό σχεδιασμό του κράτους, αλλά μας έμαθε να ξεχωρίζουμε τους μαλάκες γύρω μας.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 08, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Που είσαι Καρανίκα, διαβάζαμε και Σωφεράκι και Μανάρα αλλά παίρναμε και κανένα πτυχίο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator