Πόσους... Μουλόπουλους μπορούν να εφεύρουν;

0



Για τις εξελίξεις στον ΔΟΛ σας είχαμε ενημερώσει από χθες. Πρόκειται για μια ακόμη προσπάθεια των σταλινικών της κυβέρνησης να ελέγξουν τον τύπο και την τηλεόραση.

Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση, ίσως η σοβαρότερη που μπορεί να υπάρξει στο χώρο του Τύπου. Πιο σοβαρή ακόμη και από το κόλπο που πήγε να στήσει ο Παππάς με τα κανάλια και το οποίο οδήγησε στο προσωπικό του «Βατερλό». Εδώ έχουμε να κάνουμε με ωμούς εκβιαστές, κι αυτό πρέπει να το λάβουμε υπόψη μας. Ο Μουλόπουλος, πρόεδρος της Αυγής και σύμβουλος του πρωθυπουργού επί θεμάτων τύπου, αναλαμβάνει ουσιαστικά πρόεδρος του ΔΟΛ. Αυτό κι αν είναι εξέλιξη που βάζει μια σειρά από θέματα τα οποία πρέπει να απασχολήσουν όλους του υγιώς σκεπτόμενους Έλληνες.

Ο ΔΟΛ δεν είναι… εκκλησία. Έχει τεράστια προβλήματα, έχει συνδεθεί με τη διαπλοκή, έχει παίξει παιχνίδια στις πλάτες των πολιτών, έχει υπέρογκα χρέη που… μάλλον ο ελληνικός λαός θα πληρώσει αφού ο μεγαλομέτοχος φρόντισε να εξασφαλιστεί με λογαριασμούς «άπιαστους». Αυτό όμως θα μπορούσε να είναι αιτία να κλείσει και καλώς θα πουν μερικοί έστω κι αν μείνουν στο δρόμο τόσοι εργαζόμενοι.

Δεν είναι όμως αιτία να περάσει στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ δια της πλαγίας. Στο κάτω – κάτω αν ο κ. Τσίπρας και η παρέα του θέλουν το Συγκρότημα ας λειτουργήσουν ως επενδυτές. Ή μήπως ο Μουλόπουλος είναι επενδυτής και δεν το ξέρουμε; Μήπως είναι ο «λευκός ιππότης» που περίμενε ο Ψυχάρης για να σώσει το μαγαζί; Και πόσα βάζει;

Θα μπορούσε να γίνει συγχώνευση του Βήματος ή των Νέων με την Αυγή. Τώρα που έχουν τον ίδιο πρόεδρο γιατί όχι; Άλλωστε, αυτό επιδιώκει η παρέα του Παππά που σκέφτηκε αυτό το σχέδιο. Να κλείσει στόματα στην Μιχαλακοπούλου, όπως έχει κλείσει στόματα και στο Έθνος του Μπόμπολα. Έχοντας στα χέρια τους τον μισό και παραπάνω τύπο, και μάλιστα τζάμπα παρά μόνο με εκβιασμούς και ποιος ξέρει τι άλλο, μπορεί να ελέγχει την ενημέρωση.

Αυτό δεν είναι Δημοκρατία. Αυτό είναι καθαρή ποδηγέτηση της ελευθερίας του τύπου και ο κόσμος πρέπει να αντιδράσει. Δεν πρέπει να αφήσει τον έλεγχο της ενημέρωσης στα «καλόπαιδα» του Παππά, του Κρέτσου και όλων εκείνων που σκέφτονται στην Γενική Γραμματεία πώς θα κλείσουν τα ενοχλητικά στόματα.

Όμως, ό,τι κι αν κάνουν ένα θα πρέπει να γνωρίζουν. Δεν έχουν πολλούς… Μουλόπουλους για να «φυτρώσουν» σε κάθε μέσο ενημέρωσης. Σε κάθε εφημερίδα, τηλεόραση ή site. Και η κίνησή τους με τον ΔΟΛ δείχνει τον πανικό τους. Καταρρέουν και προσπαθούν να γαντζωθούν από κάπου.


ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 20, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πόσους... Μουλόπουλους μπορούν να εφεύρουν;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator