Ο ΣΥΡΙΖΑ τάζει διορισμούς και μονιμοποιήσεις με φόντο τις κάλπες - Στον αέρα οι εξαγγελίες Βερναρδάκη

0



Με τον… πόνο και τις επιτακτικές ανάγκες χιλιάδων συμβασιούχων σε ομηρία αλλά και πολύ περισσότερων ανέργων παίζει η κυβέρνηση υποσχόμενη προσλήψεις και μονιμοποιήσεις συμβασιούχων. Την ίδια στιγμή προσπαθεί ματαίως να καλύψει το «μπάχαλο» με τις προσλήψεις σε δομές φιλοξενίας προσφύγων, ενώ εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι δήμαρχοι διαμαρτύρονται για τον τρόπο με τον οποίο παρατείνονται συμβάσεις και εξαγγέλλονται υποσχέσεις για μονιμοποίηση.

Ενδεικτικός είναι ο τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση προσπάθησε χθες να καλύψει το φιάσκο για τις «προσλήψεις στα hotspots», όπου από τα 2.500 άτομα που έπιασαν δουλειά ελάχιστοι απασχολήθηκαν στο αντικείμενο για το οποίο προσλήφθηκαν. Δεχόμενος σχετική ερώτηση χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος υποστήριξε μεταξύ άλλων:

-Ο σχεδιασμός των προσλήψεων έγινε πριν από τη συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας, μετά την οποία οι αφίξεις μειώθηκαν δραματικά.

-Με βάση την προκήρυξη, είπε, «τα προγράμματα αυτά αφορούν στη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των ανέργων, στην αποτελεσματική στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, στην κάλυψη κοινωνικών αναγκών, στην αναβάθμιση των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών και υπηρεσιών κοινής ωφέλειας της Δημόσιας Διοίκησης, στην αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών και στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών Ασύλου».

eleftherostypos.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 20, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΣΥΡΙΖΑ τάζει διορισμούς και μονιμοποιήσεις με φόντο τις κάλπες - Στον αέρα οι εξαγγελίες Βερναρδάκη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator