ΣΕΙΣΜΟΣ: Δύο κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ στις αμαρτωλές λίστες - Ποια πασίγνωστα πρόσωπα φιγουράρουν στη λίστα του Λουξεμβούργου

0



Δύο κορυφαία πολιτικά στελέχη, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ στα νύχια των ξένων τοκογλύφων και επέβαλαν τα ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, θα βρεθούν σύντομα κατηγορούμενοι για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη, για τους ΜΑΥΡΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ που εντοπίστηκαν σε τράπεζα του Λουξεμβούργου.

Τραγική ειρωνεία για τους δύο πολιτικούς που κατέστρεψαν τη Δημοκρατική Παράταξη είναι ότι τη λίστα με τους μαύρους λογαριασμούς την έδωσαν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές οι Γερμανοί, τους οποίους υπηρέτησαν με πίστη και αφοσίωση!

Οι οικονομικοί εισαγγελείς επιχειρούν τώρα να εντοπίσουν τους τροφοδότες λογαριασμούς των δύο κορυφαίων πολιτικών, για να αποκαλύψουν από πού προέρχονται οι μίζες, ποιοι δηλαδή τους έχουν λαδώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της, οι λογαριασμοί των δύο κορυφαίων πολιτικών τροφοδοτήθηκαν από γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος αντιμετωπίζει και αυτός μεγάλα προβλήματα με τη Δικαιοσύνη. Άλλωστε στη λίστα περιλαμβάνεται και ο ίδιος, ο οποίος μέσω μιας επενδυτικής εταιρείας, που είχε στήσει, διακινούσε μέσω της συγκεκριμένης τράπεζας του Λουξεμβούργου τεράστια ποσά με αποδέκτες πολιτικούς, επιχειρηματίες, εκδότες και καναλάρχες.

Οι οικονομικοί εισαγγελείς και το υπουργείο Δικαιοσύνης, στο αίτημα δικαστικής συνδρομής, που υπέβαλαν προς τις αρμόδιες αρχές του Λουξεμβούργου, ζητούν το σύνολο των κινήσεων των επίμαχων λογαριασμών.

Η αποκάλυψη των δύο κορυφαίων πολιτικών αναμένεται να προκαλέσει θύελλα και βεβαίως θα αποτελειώσει το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, που να ήξερε ο άτυχος που το κατάντησαν οι διάδοχοί του.

ΑΝΩΤΑΤΗ δικαστική πηγή αποκάλυψε στην ότι τα δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα έχουν την τύχη του Άκη, αφού το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος είναι διαρκές αδίκημα και δεν υπόκειται σε καμία παραγραφή.

Μάλιστα το ένα από τα δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ που είχε κομβικό ρόλο στη συγκυβέρνηση με τον Αντώνη Σαμαρά, θα προκαλέσει επικίνδυνες τοξικές παρενέργειες και στο χώρο της ΝΔ.

Στους μαύρους λογαριασμούς φιγουράρουν και δύο ακόμα πολιτικοί που είχαν εμπλακεί στο σκάνδαλο με τις μίζες της Siemens καθώς επίσης και επιχειρηματίες οι οποίοι διακινούσαν το μαύρο χρήμα του γερμανικού κολοσσού.

Στη νέα λίστα του Λουξεμβούργου, με τους μαύρους λογαριασμούς φιγουράρουν μεγαλοδημοσιογράφοι, εκδότες αλλά και πτωχευμένοι επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν ρίξει φέσι εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στις ελληνικές τράπεζες.

Οι αποκαλύψεις για τα ονόματα των κορυφαίων πολιτικών και των μεγαλόσχημων οικονομικών και εκδοτικών παραγόντων που εμφανίζονται στη νέα λίστα, αναμένεται να προκαλέσουν πολιτικό σεισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση αναμένεται να αξιοποιήσει επικοινωνιακά το καυτό υλικό της λίστας, προκειμένου να αποδομήσει το παλιό χρεοκοπημένο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

Οι αποκαλύψεις θα προκαλέσουν και πολιτικές παρενέργειες με δεδομένο ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα αντέξει να απολογείται για δύο ακόμα Άκηδες με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.

kontranews.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΕΙΣΜΟΣ: Δύο κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ στις αμαρτωλές λίστες - Ποια πασίγνωστα πρόσωπα φιγουράρουν στη λίστα του Λουξεμβούργου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator