ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Το ΠΑΣΟΚ δημιουργεί... τηλεοπτικό σταθμό - Ένα ακόμη όπλο στα χέρια του Μητσοτάκη

0



Το δεκανίκι της Δεξιάς κάνει κανάλι

Δεν φτάνουν στο χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα του χθες τα κανάλια των νταβατζήδων, επεκτείνεται στο διαδίκτυο. Το ΠΑΣΟΚ ή άλλως, η "ουρά της Νέας Δημοκρατίας" στον λυσσαλέο αγώνα που δίνει για να δει τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό, ανοίγει το pasok tv.

Ναι, καλά διαβάσατε. Την πρώτη του διαδικτυακή προσπάθεια να εκπέμψει τηλεοπτικό σήμα έκανε το ΠΑΣΟΚ που ξεκινά web tv.

Η «πρεμιέρα» έγινε σήμερα Τρίτη, θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες και φιλοδοξία των εμπνευστών του είναι να εκπέμπει κανονικά καθημερινά επί τρίωρο την επόμενη εβδομάδα. Το διαδικτυακό κανάλι πήρε το όνομα GreenLeft WebTv και εκπέμπει από το υπόγειο της Χ. Τρικούπη.

Στην πρώτη εκπομπή εμφανίστηκαν παρουσιάζοντας τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ αλλά και τους στόχους του web tv το στέλεχος του κόμματος Λάμπρος Παλάντζας και η αν. εκπρόσωπος τύπου Νάντια Γιαννακοπούλου.

Θα ακολουθήσουν όλα τα στελέχη του πάλαι ποτέ κινήματος, που σήμερα γελοιποιείται ως δεκανίκι της Δεξιάς, με έμφαση στη νέα γενιά αλλά και στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την περιφέρεια.

Στόχος του τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ είναι αν εκπέμπει σε καθημερινή βάση με τρίωρο πρόγραμμα (18:00-21:00) που θα περιλαμβάνει ενημερώσεις για τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, τις ανακοινώσεις του, συζητήσεις για τις εξελίξεις κλπ.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Το ΠΑΣΟΚ δημιουργεί... τηλεοπτικό σταθμό - Ένα ακόμη όπλο στα χέρια του Μητσοτάκη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator