Πρωτοσέλιδη επίθεση της «Αυγής» στη Δικαιοσύνη: Ευτυχώς δεν κυβερνούν οι δικαστές

0



Στο ίδιο μήκος κύματος με τις δηλώσεις της Όλγας Γεροβασίλη, μετά την απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες, κινείται το σημερινό (27/10) πρωτοσέλιδο της «Αυγής».

Η εφημερίδα έχει στο πρωτοσέλιδό της τον τίτλο «Ευτυχώς, δεν κυβερνούν οι δικαστές», κάνοντας λόγο για «πρωτοφανή πολιτική απόφαση του ΣτΕ που επαναφέρει το καθεστώς ανομίας στον τηλεοπτικό χώρο».

Επιπροσθέτως, αναφέρει το χαρακτηρισμό «βαθύ κράτος» επισημαίνοντας ότι «την τυφλή-μετωπική σύγκρουση με την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία επέλεξε η πλειοψηφία (14-11) του ΣτΕ με την πρωτοφανή ως προς την απολυτότητα και την αυταρχικότητα απόφαση περί αντισυνταγματικότητας του νόμου αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών».

Η επίθεση κατά των δικαστών συνεχίζεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που απηχεί τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ: «Η πλειοψηφία που όπως παρατήρησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη έκρινε συνταγματικά τα Μνημόνια, το λουκέτο στη δημόσια τηλεόραση και τη διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος με το PSI, απεφάνθη ότι η αρμοδιότητα αδειοδότησης ανήκει στο ΕΣΡ και όχι στον υπουργό, ευθυγραμμιζόμενη - κατ' αυτό τον τρόπο - πλήρως με τη ΝΔ, το σύστημα Σαμαρά-Βενιζέλου και τους χρεωκοπημένους καναλάρχες».
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρωτοσέλιδη επίθεση της «Αυγής» στη Δικαιοσύνη: Ευτυχώς δεν κυβερνούν οι δικαστές"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator